SGK İL MÜDÜRÜ HASGÜL KURUM YEMEKHANESİ’Nİ SOSYAL MESAFEYE GÖRE AYARLATTI
Korna Virüs ile mücadele tedbirleri kapsamında başlatılan ‘Kontrollü Sosyal Hayat’ kuralları çerçevesinde kurum yemekhanesini yeni baştan şekillendiren Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Hacı Ali Hasgül “Korona virüs tedbirleri kapsamında hizmetin aksamaması için personelimizin yemek yediği masalar, kanserojen madde içermeyen bölmeler ile 4’e böldük” değerlendirmesinde bulundu.
Korna Virüs ile mücadele tedbirleri kapsamında başlatılan ‘Kontrollü Sosyal Hayat’ kuralları çerçevesinde yurt genelinde hayatın her aşaması yeniden şekillenirken hizmetin aksamaması için personelin öğle yemeklerini yediği yemekhaneyi yeniden şekillendiren Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Hacı Ali Hasgül yemekhane de bulunan masalarda sosyal mesafe kuralına uyarak, 4 memur aynı anda yemek yiyebileceği konuma getirildiğini vurgulayarak “Korona virüs tedbirleri kapsamında aldığımız önlemlerden bir tanesi de yemekhanemizde yapmış olduğumuz bu uygulamadır. Burada memurlarımızı işe çağırdıktan sonra yemek verme süremiz çok uzamıştı. Bunun da vereceğimiz hizmeti olumsuz etkileyeceğini görünce bu şekilde herhangi bir kanserojen madde içermeyen, insan sağlığına zarar vermeyen bu tasarımın Avrupa’ya yoğun bir şekilde ihracatının olduğunu öğrendik ve Ceha Büro Mobilyalarına başvurduk. Bu kapsamda 4 kişi sosyal mesafe kurallarına uyarak yemek yemesini sağlıyoruz” değerlendirmesinde bulundu.