Sivas’ta Kaybettik, İstanbul’da kazanalım

Sivas’ta Kaybettik, İstanbul’da kazanalım

Süper Lig’de sezonun son haftasında Yukatel Kayserispor-Demir Grup Sivasspor’a konuk oldu. Karşılaşma Sivasspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile son buldu.

Bahçeşehir Koleji Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada Yaşar Kemal Uğurlu, Özgür Ertem ve Caner Özaral hakem üçlüsü görev yaptı.

Yukatel Kayserispor, sahaya yedek ağırlıklı bir kadro ile çıktı. 5. dakikada Ziya’nın penaltı noktası yakınlarına ortasında Felix'in kafa vuruşunu kaleci Bilal kontrol etti. 21. dakikada Sivasspor’da Kerem'in kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde Felix, kafayla topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. 31. dakikada sol kanattan ceza sahası içerisine giren Konate'nin şutunda kaleci Bilal topu çeldi. İlk yarı Sivasspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile son buldu.

Mücadelenin ikinci yarısına Yukatel Kayserispor etkili başladı. Sarı-kırmızılı ekip 56.dakikada Cardoso’nun golü ile 1-1’lik eşitliği sağladı. Sivasspor 64.dakikada Atagan Kesgin’in golü skor 2-1’e taşıdı. Kalan dakikalarda ataklar olsa da gol sesi çıkmadı ve mücadele Sivasspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile son buldu. Kayserispor bu sonuçla ligi 47 puanla tamamladı. İki ekip, 26 Mayıs Perşembe günü Türkiye Kupası Final karşılaşmasında İstanbul’da tekrar karşı karşıya gelecek.

Haber: Şevket Tekin



Süper lig’de 36. haftanın hakemleri belli oldu
Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel
Çiçek ve kabakcı rafting ve kano parkurunda
Gözler fener maçında
Burak yılmaz fenerbahçe’ye meydan okudu
Kvk’nın gençleri yarı finale gidiyor
Kayserispor fener’i çalışıyor
Milli okçu fatma maraşlı milli takımda
Erva spor ilk 4’te
Boa morte gollerine devam ediyor
Başkan çamlı’den gurbetçilere teşekkür
Kayserispor 1 sıra geriledi
Kayserispor 2 maçta 4 puan aldı
Şampiyon güreşciler gsim’de
Talasgücü’nün gençler bir harika