Tarih: 22.10.2016 16:46

SİVİL DAYANIŞMA PLATFORMU

Facebook Twitter Linked-in

Merkezi İstanbul´da bulunan ve Genel Başkanlığı´nı Ak Parti MKYK Üyesi Ayhan Oğan´ın yaptığı Sivil Dayanışma Platformu Kayseri Temsilciliği tertiplediği ´15 Temmuz Darbe Girişimi ve Yeni Türkiye´nin İnşası´ başlıklı panel ile Yeni Türkiye´nin İnşasını mercek altına alıp, her yönü ile irdelemeye hazırlanıyor? Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekillerinden Ayşe Nur Bahçekaplı´nın da iştirak edeceği panele bir çok ünlü isim daha katılması bekleniyor?.
Sivil Dayanışma Platformu Kayseri Temsilciliğince tertiplenen ve 27 Ekim Perşembe günü Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Merkezi´nde gerçekleştirilmesi planlanan ´15 Temmuz Darbe Girişimi ve Yeni Türkiye´nin İnşası´ konulu panelde 15 Temmuz´da yaşanan ve Türkiye Cumhuriyeti Tarihi´nin en büyük ihanetinin gerçekleştiği ?Darbe Kalkışması´nın karanlıkta kalan kısımları gün yüzüne çıkartılıp, Yeni Türkiye´nin İnşası için yapılması gerekenler irdelenecek?
Panelistler arasında Tbmm Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Ak Parti MKYK Üyesi Ayhan Oğan, PODEM Başkanı Can Paker, Cumhurbaşkanlığı Danışmanları Mehmet Uçum ve Ahmet Selim Köroğlu´nun yer aldığı panele tüm Kayseri halkı davet edildi?
HABER: C.ÜSTEN



22 EKİM 2016 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —