Tarih: 05.10.2015 17:57

SP GENEL BAŞKANI KAMALAK

Facebook Twitter Linked-in

   Saadet Partisi 1. Sıra Milletvekili Adayı Mahmut Arıkan imzası ile yapılan yazılı açıklamada Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak´ın 7 Ekim 2015/ Çarşamba günü aday tanıtım toplantısına katılmak için Kayseri´ye geleceğini açıkladı.
Saadet Partisi Kayseri 1. Sıra Milletvekili Adayı Mahmut Arıkan, yazılı bir açıklma yaparak Genel Başkan Mustafa Kamalak´ın 7 Ekim - Çarşamba günü ilimize gelerek milletvekili adaylarını kamuoyuna tanıtacağını duyurdu?
Arıkan açıklamasının devamında 1 Kasım 2015 seçimlerine en iyi şekilde hazırlanan Saadet Partisi 4 Ekim Pazar günü Türkiye´nin en büyük kapalı spor salonu olan Ankara Arena Kapalı Spor Salonunda görkemli ve heyecanlı bir aday tanıtım şöleni gerçekleştirdiğini hatırlatarak "Partimizin Ankara´da düzenlediği Aday Tanıtım Toplantısı on binlerce partilimizin katılımıyla büyük bir heyecan ve coşku içinde adeta gövde gösterisi halinde gerçekleşmiştir.Arena büyük bir heyecana sahne olurken, Genel Başkanımız Prof. Dr. Mustafa Kamalak´ın konuşması salonu coşturdu. 85 seçim bölgesinden 550 milletvekili adayımızın hazır bulunduğu salonda, 1 Kasım seçimlerinin startı verildi" değerlendirmesinde bulundu?
Arıkan yazılı açıklamasının sonunda "Saadet Partisi Kayseri Milletvekili adaylarını tanıtım şölenimiz 7 Ekim Çarşamba günü saat 19.00´da Kadir Has Kültür Merkezinde gerçekleştirilecektir. Genel Başkanımız Prof. Dr. Mustafa Kamalak´ın katılımları ve Sanatçı Ammar Acarlıoğlu´nun heyecan dolu ezgileri ile adeta bir şölen havasında gerçekleşecek olan Aday Tanıtım Toplantımıza tüm halkımız davetlidir." İfadesini kullanara ilimiz sakinlerini bu etkinliğe davet etti?



5 EKİM 2015 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —