Tarih: 31.05.2019 18:12

TALAS RAMAZAN BAYRAMINA HAZIR

Facebook Twitter Linked-in

Vatandaşların huzur içinde bir bayram geçirmesini amaçladıklarını belirten Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Ramazan ayı boyunca süren çalışmaların bayramdan önce tamamlandığını söyledi.

Başkan Yalçın zabıta, temizlik, park bahçeler, sağlık işleri, ulaşım hizmetleri gibi birimlerin çalışmalar yaptığını ifade ederek, ?Ekiplerimiz ilçemizdeki 40 mezarlık ve 71 camide vatandaşlarımızın huzurlu bir bayram geçirebilmesi için çalışmalarını bir ay boyunca hız kesmeden sürdürdü. Mezarlık bakımlarının da devam ettiği Ramazan´da ekiplerimiz, bu çalışmalarını tamamlayarak park ve bahçelere ağırlık verdi. Park bahçelerdeki ihtiyaçlara yönelik çalışmalar yoğun bir şekilde devam etti. Ayrıca Ramazan´da vatandaşlarımızın sağlığı için gıda denetimlerimiz aralıksız devam sürdü. Çalışmalarımıza görüşleriyle katkıda bulunan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.? dedi.

Başkan Yalçın, ?Şimdiden vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını tebrik ediyor, İslam Âlemine hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum.? diyerek sözlerini tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —