Tarih: 16.05.2017 18:02

TALAS´TA İLK KEZ FOTOĞRAF

Facebook Twitter Linked-in

Talas Belediyesi tarihi dokuda ulusal fotoğraf yarışması yaparak farklı bir etkinliğe imza atacak. Etkinlik fotoğraf maratonu, eğitimler, söyleşiler ve atölye çalışmaları şeklinde 4 gün sürecek.
Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, bu yıl ilk kez ödüllü ulusal fotoğraf yarışması düzenlediklerini söyleyerek tüm fotoğrafçıları Talas´a davet etti. Başkan Palancıoğlu, ?Talas Belediyemizin farklı bir etkinliği olarak bu yıl 18-22 Mayıs Tarihleri arasından Ulusal Fotomaratonu düzenliyoruz. Bu kapsamda Talas´ın tarihi mekanlarında fotoğraflar çekilecek. Söyleşiler ve atölye çalışmaları yapılacak. Fotoğraf çekimi ile ilgili eğitimler verilecek. Türkiye´de isim yapmış bu konunun uzmanı kişiler Talas´a gelecek. Fotoğraf meraklılarını Talas´a bekliyoruz. Yarışmaya herkes katılabilir. Jüri öncülüğünde çekilen fotoğraflar değerlendirilerek dereceye girenler belirlenecek.? dedi.
Yarışma sonucunda birinciye 4 bin TL, ikinciye 3 bin TL, üçüncüye 2 bin TL, Mansiyon (3 eser) 500 TL, Sergileme (en fazla 50 eser) 200 TL. Yarışmaya katılan her yarışmacıya katılım belgesi verilecek.


Video Haber


(16 MAYIS 2017) TALAS´TA İLK KEZ FOTOĞRAF
MARATONU YAPILACAK

Kayseri Haber Gazetesi

Orjinal Habere Git

— HABER SONU —