İmza töreninde konuşan Başkan Mustafa Palancıoğlu, "Personelimizin daha mutlu ve verimli olması için çalışıp, kaliteli hizmet üretmelerini sağlayacağız" dedi.
Meclis salonunda gerçekleşen törene Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Bembir-Sen Şube Başkanı Mehmet Karakaş, belediye başkan yardımcıları, sendika temsilcileri ve belediyede çalışan memur katıldı.
Bembir-Sen Şube Başkanı Karakaş, sözlerine Manisa Soma`daki elim kazada hayatını kaybedenleri rahmetle anarak başladı. Karakaş, "Sosyal denge sözleşmemizi yeniliyoruz. Daha önceki sözleşme kanun gereği seçim sonunda bitti. Başkanımızla görüşüp belediye bütçesi imkanlarınca Büyükşehir, Melikgazi ve Kocasinan belediyelerimizle yaptığımız sözleşme uyarınca aynısını kabul ettik. Aynı orandaki zamlarla 2015 yılı sonuna kadar geçerli olacak. Başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.
Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu da Soma`daki maden faciasına değinerek sözlerine başladı. "Gerçekten ailecek çok üzüldük, Allah ölenlere rahmet, yaralılara acil şifa, milletimize sabırlar versin" diyen Başkan Palancıoğlu, "Diğer belediyelerde verilen haklara kendi personelimiz için de uygun gördük. Kurumun personeli binadaki kolon gibidir. Eğer personel iyi çalışır işine sahip çıkarsa o kurum ayakta kalır. Talas Belediyesi olarak da personelin önemi böyle" ifadesini kullandı.
Personele sadece maaş artışının yeterli olmadığını belirten Başkan Palancıoğlu, "Personelin kullandığı masadan oturduğu koltuktan, bulunduğu ortama kadar her şeyi iyileştireceğiz. Kapıdan mutlu girip mutlu çıkarsanız eviniz de mutlu olur. Biz bir aileyiz. Çevreci belediyenin yanına güler yüzlü ve hızlı hizmet veren belediye sloganını eklemeliyiz. Hizmetin kalitesini bütün kurumlarla el ele verip yükseltmeliyiz. Örnek gösterilen belediye hedefimiz. Sözleşmemiz hayırlı olsun" şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve Bembir-Sen Şube Başkanı Mehmet Karakaş sosyal denge sözleşmesini imzaladı. Ardından Karakaş, Başkan Palancıoğlu`na günün anısına çini süslemeli vazo hediye etti.
Tören birlikte çekilen fotoğrafla sona erdi.
Kayseri’de Siber Suçlarla Mücadele ekipleri, YouTube üzerinden yatırım vaadiyle dolandırıcılık yaptığı tespit edilen 28 şüpheliyi yakaladı. Elde edilen haksız kazanç 14 milyon TL’yi aşıyor, operasyonlar kararlılıkla sürüyor.
Kayseri Sanayi Odası’nda 23 Ocak’ta düzenlenecek panelde, MASAK sorguları, denetim süreçleri ve uygulamadaki sorunlara çözüm önerileri ele alınacak. İş dünyası ve mali müşavirler için rehber niteliğinde olacak.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, TBMM’de yaptığı konuşmada yerel basının önemine dikkat çekti. Basın İlan Kurumu’nun oranlarının makul seviyelere çekilmesinin yerel basın için hayati olduğunu vurguladı. Detaylar haberimizde...
Kayseri Şehir Hastanesi’nde ISS firmaları için yapılacak toplu iş görüşmesinde temizlik, taşıma ve garson kadroları için 50 kişilik alım yapılacak. Görüşmenin detayları ve başvuru koşulları merak konusu oldu. Detaylar Haberimizde
Kayseri’nin Yeşilhisar ilçesinde İlçe Müftüsü Mustafa Nafi Çiftçi, resmi görevine başladı. İlçe Müftülüğü, Çiftçi’nin ilçeye gelişini memnuniyetle karşıladı ve yeni görevinde başarılar diledi.
Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi, uyuşturucu ticareti suçundan yargılanan A.U.’ya daha önce de aynı suçu işlemesi nedeniyle cezasını artırarak 22 yıl 15 ay hapis ve 192 bin 500 lira adli para cezası verdi.
Kayseri Devlet Hastanesi’nde acil serviste görev yapan sağlık personeline yönelik oryantasyon ve motivasyon eğitimi düzenlendi. Eğitimde hizmet kalitesinin artırılması ve personel uyumu ele alındı.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada emeklilerin yaşam koşullarına dikkat çekti. En düşük emekli maaşıyla geçinen vatandaşların sosyal adalet çerçevesinde korunması gerektiğini vurguladı.
Kayseri İyilik Abisi Derneği, Nusaybin’de Türk bayrağına yönelik gerçekleştirilen saldırıya tepki göstermek amacıyla Kayseri kent meydanında bin adet Türk bayrağı dağıtarak toplumsal farkındalık oluşturdu.
Kahramanmaraş’ta etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle il genelinde 61 yol ulaşıma kapandı. Kayseri-Kahramanmaraş karayolu ise büyük araçlar ve kış lastiği olmayan araçlara geçici olarak kapatıldı. Detaylar Haberimizde...
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Sarız’ın tarımsal kalkınması, istihdamın artırılması ve iletişim altyapısının güçlendirilmesine yönelik projelerin tamamlandığını açıkladı. Detaylar Haberimizde..
U16 Milli Takımın, 26-30 Ocak tarihleri arasında Antalya'da düzenlenecek Dostluk Turnuvası aday kadrosu açıklandı. Aday kadroya Kayserispor'dan 2 futbolcu davet edildi.
Aşkın Genç, TBMM Genel Kurulu’nda İncesu’da meraların ve tarım arazilerinin imara açılmasına tepki göstererek, tarım alanlarının korunması çağrısında bulundu.
İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun, Erciyes Kayak Merkezi’nde bu sezon yerli ve yabancı turist yoğunluğunun sürdüğünü belirterek, misafir sayısında geçen yılın rekorunun aşılmasının beklendiğini söyledi.