Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü´nün 171. Kuruluş yıldönümü tüm yurtta türlü etkinliklerle kutlandı? İlimizdeki kutlamalar Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Hüseyin Büyükboyacı öncülüğündeki heyetin Atatürk Anıtı´na çelenk sunumu ile start verdi?
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü´nün 171. Kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında Cumhuriyet Meydanı´ndaki Atartürk Anıtı´nda bir araya gelen Bölge Müdürü Hüseyin Büyükboyacı, ve beraberindeki heyet ilk olarak Atatürk anıtına çelenk koyarak saygı duruşunda bulundular.
Çelenk sunumu sonrası günün anlam ve önemine binaen bir değerlendirmede bulunan Bölge Müdürü Hüseyin Büyükboyacı, Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğünün çalışmaları hakkında bilgiler vererek genel müdürlüğün vatandaşları yakından ilgilendirecek üç ayrı çalışma yaptıklarını duyurarak şunları kaydetti: ? Web tapu projesi ile vatandaşlarımız artık tapu müdürlüklerine gitmeden internet üzerinden evraklarını tarama sistemi ile başvuruda bulunabilecekler. İkinci olarak kadastro çalışmalarına tüm parsellerin kesik koordinat sistemini elde etmeye hedefledik bu proje ile üç yıl içerisinde uygulamaya konulacak. Ayrıca kurumumuz diğer kamu kurumlarına nazaran vatandaş memnuniyet anketi yapmaktadır Kayserimizde bu oran % 99´dur.?
Bölge Müdürü Büyükboyacı öncülüğündeki heyet daha sonra Vali Süleyman Kamçıyı makamında ziyaret etti. Vali Kamçı, kabulde yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Tapu ve Kadastro teşkilatının devletin en önemli ve en köklü kurumlarından birisi olduğunu vurguladı?
Son yıllarda tapu ve kadastro hizmetlerinde yapılan çalışma ve gayretlerle vatandaşlarımızın tapu hizmetlerinden memnuniyetinin de önemli ölçüde arttığını belirten Vali Kamçı, artık tapu dairelerinde vatandaşların saatlerce sıra beklemediğini ifade etti.
171 yıllık tecrübesiyle mülkiyet ve buna ilişkin hakların tesisi ile görevli olan kurumun, özellikle son dönemlerde teknolojik altyapısını güçlendirmesi ile sunduğu hizmet kalitesini arttırdığını ifade eden Vali Kamçı, mesai mefhumu gözetmeden çalışan tapu personelini de ayrıca tebrik etti.
HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN
(21 Mayıs 2018) TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
171. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI?
Kayseri Haber Gazetesi
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.