Tarih: 22.08.2017 17:29

TARAFTAR O İSMİ İSTİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Kayserispor´da forvet arayışı devam ederken, sarı-kırmızılı taraftar Trabzonspor ile ipleri kopartma noktasına gelen Rodallega´yı takımda görmek istiyor.

Trabzonspor´da Hudo Rodallega depremi yaşanıyor! Süper Lig´in 2. haftasında karşılaştığı Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalan Trabzonspor´da teknik direktör Ersun Yanal´ın Rodallega yerine Dame Ndoye oyuna alması taraftarın tepkisini çekti. Yıldız oyuncu da maç sonrası sosyal medya hesaplarından Trabzonspor ibaresini kaldırdı.

Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşmasında öncesinde de Kayserispor-Göztepe karşılaşması oynanmıştı. Bu karşılaşmanın ardından Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir, forvet arayışlarının sürdüğünü ve kısa zamanda transferi belirleyeceklerini açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından Kayserisporlu taraftarlar, Trabzonspor´dan ayrılma noktasına gelen Rodallega´yı takımda görmek istediklerine yönelik sosyal medya üzerinde paylaşımlarda bulunuyorlar.

Kayserispor yönetimi ise Kayserispor ile Trabzonspor´un arasında yakınlığı kullanarak, bu transferi gerçekleştirmek istediği iddia edildi. Öte yandan, Kayserispor Teknik Direktörü Şumi´nin de bu oyuncunun takıma  kazandırılmasını istediği iddia edildi.

Haber: Şevket Tekin




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —