TEELFON DİREĞİ EVİN ÜZERİNE DEVRİLDİ

TEELFON DİREĞİ EVİN ÜZERİNE DEVRİLDİ

Bir servis otobüsünün çarptığı telefon direğinin devrilmesi sonucunda ev hasar görürken, ev sahibi tarafından yetkililere bilgi verilmesine rağmen direğin kaldırılmaması dikkat çekti.

Kayserinin Melikgazi ilçesine bağlı Osmanlı mahallesinde bir servis otobüsünün çarpması sonucunda telefon direği bir evin üzerine devrildi. Telefon direğinin devrildiği evde hasarın olduğu gözlenirken hasar gören evin sahibi Zuhal Cerit “ Direğe küçük servis otobüsü çarptı ve tele değdi telde direği yıktı ve bizim ver vurdu. Yukarıdaki straforumuz yıkıldı ve duvarımızda yıkıldı. Ben bunu gerekli mercilere ve PTT ye söyledim bunu. PTT geldi ve bakıp gitti. 3 günden beri böyle ”dedi.
Yetkililerin ilgilenmediğini ve şikayetçi olduğunu söyleyen Cerit “Her yeri arayıp söyledim ben bunu müdürlere de söyledim. Ama hiç kimse ilgilenmedi. O kişilerden şikayetçiyim. Hani burada bir çocuk olsaydı, hadi bu direk evimize girseydi, bizim sorumluluğumuzu kim üstlenecekt?. Bizimle ilgilenmiyorlar o insanlardan şikayetçiyim. Telefon açtığımız zaman `bekleyin sizle ilgileneceğiz` diyorlar, ama ilgilenmiyorlar.” diye konuştu.



Başkan Palancıoğlu Brüksel’de Türkiye’nin sesi oldu
Kayseri Büyükşehir'den 18 milyon TL'lik eğitim desteği
Ekmeğe zam yolda
'Dijital yaşam ve iletişim'
Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül
‘Büyük Su Projesi’ başladı
"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"
Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı
Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek
Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı
“Bu fuar, iş arayan ile işverenleri buluşturacak”
Kayseri'de şimşekler geceyi aydınlattı
Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı
“madde bağımlılığı” eğitim programı
İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği