Araçların tanıtımı için Meydan Parkı`nda düzenlenen törende konuşan Başkan Mustafa Çelik, amaçlarının daha temiz bir Kocasinan olduğunun altını çizerek, "Göreve gelir gelmez zaten temiz olan Kocasinan`ımızı daha temiz hale getirebilmek için neler yapabiliriz diyerek çalışmalara başladık. 155 bin hektarlık çok geniş bir alanımız, 117 mahallemiz var. Temizlik Kocasinan için çok önem arz eden bir konudur. İlk olarak ibadethanelerimizi temizlemek için bir ekip oluşturduk. Bu ekip, bugün itibarıyla 147 camiyi temizledi. İlaçlama ekibimizi ise yeniden gözden geçirerek, yeni ekipmanlar alarak tamamen modernize etmiş olduk. Mahalle olarak yeni bağlanan köylerimiz için de temizleme ekipleri oluşturduk. Hedefimiz, Ramazan ayı sonuna kadar bütün mahallelerimizdeki mezarlıklarımızı tertemiz yapmak ve bayrama hazır hale getirmektir" değerlendirmesinde bulundu…
Temizlik hizmetlerinde çalışan personel sayısını da yüzde 10 oranında artırdıkları bilgisini veren Başkan Çelik, yeni alınan araçların özellikleriyle ilgili olarak şu bilgileri verdi "Aldığımız araçlar son derece teknolojik ve çevreci araçlardır. Belden kırmalı olarak tabir edilen aracımız çok fonksiyonlu olup, çim biçme, dal budama, tuz serpme gibi fonksiyonları bir arada yürütebilmektedir. Boyutları sayesinde en dar alanlara bile rahatlıkla girebilme özelliğine sahiptir. Bu aracın özellikle halkın yoğun olarak kullandığı Sivas Caddesi, Cumhuriyet ve Düvenönü Meydanı’nda çok önemli sonuçlar vereceğini düşünüyoruz. Elektrikli yol süpürme araçları ise akülü olup çevre dostudur. Üçüncü tip aracımız ise çekilir tip yol süpürme aracıdır. Traktörün arkasına bağlanarak kullanılan araç ise özellikle çevre mahallelerimizi düşünerek aldığımız araçlardır, hem süpürme hem vakumlama hem de yıkama özelliğine sahiptir. Araç filomuzu güçlendirdikten sonra zaten temiz olan Kocasinan’ımızı çok daha temiz hale getireceğiz."
Kocasinan’ın Kayseri’nin giriş kapısı olduğunu vurgulayan Başkan Çelik, "Otobüs terminali, havaalanı ve tren garı gibi noktalar bizim sınırlarımızda yer alıyor. Dolayısıyla şehir dışından gelen misafirlerin Kayseriyle ilk yüzleştiği yer, temiz Kayseri olarak gördükleri ilk nokta Kocasinan`dır. Ulaşım imkanlarını bünyesinde barındıran ve Kayseri`nin giriş kapısı konumundaki Kocasinan`ı daha temiz boyuta taşımak için temizlik hizmetlerine daha fazla önem veriyoruz" şeklinde sözlerini tamamladı.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.