TFF, Kayserispor'un maçını erteledi

Türkiye Futbol Federasyonu, Avrupa kupaları nedeniyle Süper Lig'de 3. haftada oynanacak üç lig maçının ertelendiğini duyurdu. Detaylar Kayseri Haber'de...

Spor 16.08.2024 16:30:00 522 0
TFF, Kayserispor

TFF, Avrupa kupaları nedeniyle Süper Lig'in 3.haftasında oynanacak olan Trabzonspor- Kayserispor karşılaşması ile birlikte 3 maçın ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu. 

Yapılan açıklamada, “Bu sezon ülkemizi Avrupa kupalarında temsil eden kulüplerimizden Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu, Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu, Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Lig Aşaması, Trabzonspor ve RAMS Başakşehir FK kulüplerimiz ise UEFA Konferans Ligi Play-Off Turu'nda mücadele etmektedir .Play-off müsabakaları, Avrupa kupalarında lig aşamasına kalmadan önceki son aşama olması sebebiyle özellikle ülke puanı açısından oldukça önemlidir. Bu sebeple, play-off aşamasında maç yapacak olan kulüplerimiz ile yapılan istişareler sonucunda, Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında oynanması gereken Galatasaray - Gaziantep FK, Trabzonspor - Bellona Kayserispor ve Samsunspor - RAMS Başakşehir FK müsabakaları federasyonumuz tarafından ertelenmiştir. UEFA Avrupa Ligi Play-Off müsabakası oynayacak olan Beşiktaş kulübümüz ise fikstür gereği 3. haftayı bay geçmektedir” ifadelerine yer verildi. 

 

-Ertelenen maçlar ne zaman oynanacak ?

TFF ayrıca, ertelenen Galatasaray - Gaziantep FK müsabakası 24, 25, 26 Eylül tarihlerinden birinde, Trabzonspor - Bellona Kayserispor ve Samsunspor - RAMS Başakşehir FK müsabakaları ise 17, 18 veya 19 Eylül tarihlerinde oynanacağını duyurdu. 


Basketbolda '18. Erciyes Kupası' heyecanı yarın başlıyor!
Süper Lig'de 5. hafta tamamlandı
Kayserispor, Trabzonspor maçının hazırlıklarına başladı
Kayserispor - Eyüpspor maçının ardından teknik adamlar ne dedi ?
Kayserispor ikinci yarı döndü: 2-2
Erciyes 38 FK galibiyeti hediye etti 1-1
Kayserispor, kötü gidişi durduramıyor 0-2 (İlk yarı)
Kayserispor Kulüp Başkanlığı'na Ali Çamlı yeniden seçildi
Milli takım, Romanya'yı 5-1 yendi
Kayserispor'da parola galibiyet!
Futbolda 1. transfer ve tescil dönemi yarın sona eriyor
Kayserispor'da sakatlar iyileşiyor mu? Sevindirici haber geldi!
A Milli Futbol Takımı, gruptaki ilk galibiyetini aldı!
Kayserispor'da yaprak dökümü! O futbolcuyla yollar ayrıldı
Paris Paralimpik Oyunları'nı rekorla tamamladık!