Tarih: 19.01.2017 16:46

TOMAS İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

Facebook Twitter Linked-in

Kayserispor´da transfer atakları devam erken Teknik Direktör Sergen Yalçın´ın isteği doğrultusunda forvet hattını güçlendirmek için Bursaspor´un gözden çıkarttığı oyuncu Tomas Necid için düğmeye basıldı. İzmir´de Akhisar maçını bekleyen sarı-kırmızılılar ayrıca anlaşma sağladığı 5 oyuncuyu antrenmanlara çıkartmaya başladılar.
Kayserispor Teknik Direktörü Sergen Yalçın´ın transferleri ve golcü oyuncu ağırlıklı atakları sonuç vermeye başladı. Transferde hareketli günler yaşayan sarı-kırmızılılar son olarak Bursaspor´un gözden çıkartma kararı aldığı Tomas Necid için sezon sonuna kadar kiralama teklifinde bulundular.
Kadro dışı bırakılan Welliton´un yerine transfer edilmek istenen Tomas´ın ise Kayserispor´un teklifine sıcak baktığı belirtilirken Akhisar maçını izlemesi için Sergen Yalçın tarafından davet edildi. Forvet hattı için düşünülen oyuncu son kararını ve son görüşmesini ise Akhisar Belediyespor-Kayserispor maçını izledikten sonra verecek.
Kayserispor´un transfer listesinde olan ve anlaşma sağlanan oyuncular ise birer birer takıma katılmaya başladılar. Transferde anlaştığı Douglas, Rotman, Lawal, Hakan Aslantaş ve Efe Halil Özarslan ise sarı-kırmızılıların İzmir´deki Akhisar Belediyespor maçının kampına katıldı. Kadro ile birlikte antrenmana çıkan oyuncular ile Yalçın antrenman sahasında yeniden bireysel olarak görüşmelerde bulunarak beklentilerini oyuncularına iletti. Yalçın´ın, Akhisar Belediyespor maçında Douglas, Rotman, Lawal, Hakan Aslantaş ve Efe Halil Özarslan´dan oluşan yeni transferlerden bazılarına yasağın kalkmasıyla sahada görev vermesi bekleniliyor.

(Murat TURP)



18 OCAK 2017 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —