Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Süper Lig’in 33.hafta karşılaşmasında Mondihome Kayserispor, Trabzonspor’u konuk edecek. Sarı-kırmızılı ekip, hazırlıkların sonuna gelirken kaleci Bilal Bayazıt ve  Kolovetsios galibiyetten emin konuştular.

Kayserispor, Süper Lig’in 33. haftasında sahasında oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Sarı kırmızılı takımın başarılı kalecisi Bilal Bayazit ve Dimitrios Kolovetsios da burada basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor müsabakasından 3 puanla ayrılmak istediklerini söyleyen Bayazit, şöyle dedi: “Zorlu bir maç olacak. Trabzonspor çok iyi bir takım. Ancak iyi hazırlanıyoruz. Biz kendimize güveniyoruz ve kendimizden eminiz. İnşallah da evimizde 3 puanı alabiliriz. Taraftarlarımızdan Allah razı olsun. Burada elimden geldiği kadar iyi performans sergilemeye çalışıyorum. Hocalarımla birlikte çok çalışıyorum. Her geçen gün kendimi geliştirmek istiyorum. İnşallah da sezon sonuna kadar böyle devam edebilirim.”

Sarı-kırmızılı takımın 32 yaşındaki savunma oyuncusu Kolovetsios ise, şöyle konuştu. “Bizim için şu anda her şey iyi bir şekilde ilerliyor. Önemli bir mücadeleden, Adana Demirspor maçından çıktık. Motivasyonumuz ve psikolojimiz açısından da önemli bir maçtı. Bu hafta Burak Hoca ile birlikte çok iyi çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızın hepsi Trabzonspor maçına en iyi şekilde hazır olabilmek adına.”

Haber: Şevket Tekin



Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı