TRABZON´DA, ?KAYSERİ FIRTINASI´

TRABZON´DA, ?KAYSERİ FIRTINASI´

TRABZON 2- 3 KAYSERİSPOR ...

Spor Toto Süper Lig´in 30.hafta karşılaşmasında Kayserispor, Trabzonspor´a konuk oldu. Karşılaşma Kayserispor´un 3-2´lik üstünlüğü ile son buldu.
Şenol Güneş Spor Kompleksi´nde oynanan karşılaşmada, Alper Ulusoy, Volkan Narinç ve İlker Takpak hakem üçlüsü görev yaptı.
Karşılaşma, Kayserispor´un santra vuruşu ile başladı. Mücadeleye Trabzonspor etkili ataklarla başlasa da, Kayserispor Deniz Türüç´ün golü ile maçta öne geçti. Hızlı gelişen atakta Hakan Aslantaş´ın sağ kanattan savunma arkasına gönderdiği uzun pasında Welliton topun üzerinden atlayarak Deniz Türüç´ün topla buluşmasını sağladı. Deniz Türüç hızla ceza alanına girdi ve sağ çaprazdan sol ayağıyla yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı Onur Kıvrak´ın sağından ağlarla buluşturdu. 30.dakikada, Trabzonspor gole yaklaştı. Pereira´nın pasıyla topla buluşan Olcay Şahan´ın altı pas önünden boş durumda kaleye gönderdiği şutunda Muammer Yıldırım sağ tarafına giden topu güçlükle çelmeyi başardı. 34.dakikada, Trabzonspor Hugo Rodallega´nın golü ile skoru 1-1´e taşıdı. 41.dakikada Kayserispor, Raheem Lawal´ın jeneriklik golü ile skoru 2-1´e taşıdı. 45+1.dakikada, Trabzonspor penaltı kazandı. Trabzonspor, Uğur Demirok´un penaltı golü ile maçta tekrar eşitliği yakaladı. İlk yarı 2-2´lik eşitlikle son buldu.
Karşılaşmanın ikinci yarısı Trabzonspor´un santra vuruşu ile başladı. 51.dakikada, Kayserispor gole yaklaştı. Welliton rakiplerini ekarte ederek hızla ceza alanına girdi ve pasını müsait durumdaki Deniz Türüç´e aktardı. Deniz Türüç ceza alanında boş durumda istediği vuruşu yapamayınca meşin yuvarlak kalenin solundan auta çıktı. 70.dakikada, Trabzonspor´da Yusuf Yazıcı´nın ceza sahası dışından kaleye gönderdiği şutunda sert top kalenin sağından az farkla auta çıktı. 75.dakikada Kayserispor, Raheem Lawal´n golü ile maçta tekrar öne geçti. Welliton´un sağ kanattan ceza alanına gönderdiği ortasına hareketlenen Raheem Lawal´ın altı pas önünden yaptığı kafa vuruşunda meşin yuvarlak Onur Kıvrak´ın solundan ağlarla buluştu. Karşılaşmanın sonuna 4 dakikalık uzatma süresi eklendi. Bu sürede de gol sesi çıkmadı ve mücadele Kayserispor´un 3-2´lik üstünlüğü ile son buldu. Ligin alt sırasından kurtulmak isteyen Kayserispor bu hafta önemli bir galibiyet alarak moral buldu.



Kayserispor, sezonu mutlu sonlandırmak istiyor

Büyükşehir spor a.ş. rekora koşuyor

Süper lig’de 38. haftanın hakemleri açıklandı

K.şeker sporlu millilerden çifte madalya

Kickboks dünya kupası sona erdi

Avrupa spor şehri kayseri

Başkan çamlı pfdk’ya sevk edildi

Kayserispor sivas’a hazırlanıyor

Sivas-kayser maçının tarihi ve saatti belli oldu

Şampiyon kayseri spor lisesi

Kickboks şampiyonası’na spor a.ş. damgası

Gençler fener alayında bir araya geldi

Spor a.ş.’nin okçuları türkiye ikincisi

Kayserispor, son maçına sivas’ta çıkacak

TÜFAD 19 Mayıs Turnuvası coşku ile tamamlandı

‘Var’a Rağmen İstediğimizi Aldık