Trabzonspor'un hedefinde Bilal Beyazit var

Trabzonspor

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, geçtiğimiz sezon Kayserispor’da başarılı bir sezonu geride bırakan başarılı eldiven Bilal Beyazit’i kadrosuna katmak istiyor. 

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, uzun yıllardır kalesini koruyan Uğurcan Çakır’ın EURO 2024 sonrası olası ayrılığı için harekete geçti. Karadeniz temsilcisi, Kayserispor’da başarılı bir sezonu geride bırakan Bilal Beyazit’ı gündeminden düşürmüyor. Bordo Mavililer kalecisi Uğurcan Çakır’ı yüksek bir bonservis bedeliyle satıp kaleyi 24 yaşındaki Bilal’e emanet etmek istiyor. 

Kadrosunda yabancı oyuncu fazlalığı bulunan Trabzonspor, bu sezon 12 yabancı sınırı olmasından dolayı Kayserispor’lu Bilal Beyazit’ı transferde öncelik haline getirdi. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın Bilal’i genç ve potansiyelli olmasından dolayı uzun süredir takip ettiği ve bordo mavili yönetime bu ismi özellikle istediğini bildirdi. 

Mali konularda sorun yaşayan Kayserispor ise Bilal’i istedikleri rakama ulaşmadan satmayacağı öğrenildi. Bilal Beyazit’in sarı kırmızılı kulüpte 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 



Futsal 1. Lig 2. Devre Yarışmaları sona erdi
Fatih Yurt Spor Kulübü, çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor
Hasketbol SK'dan büyük başarı
RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda yeni sezon hazırlıkları başladı
ER-VA Sağlık Spor Kulübü başarıya doymuyor
GSB ve ERVA Spor Okulları faaliyete geçti
Kayserispor, 3 hazırlık maçı oynayacak
Milli Takım heyecanı Millet Bahçesi'nde yaşanacak
Kayserispor transfer sezonunda sessiz
Kayserispor'u üzen ölüm
Kayserililer milli maçı dev ekranda takip etti
Millilerde ilk hedef tamam, son 16'da rakip Avusturya
Kayserispor'da milli gurur
Finalspor, sezonu 36 puan ile noktaladı
Spor A.Ş sporcularından 7 madalya