Tarih: 21.07.2015 00:00

TRAORE´DEN VAZGEÇİLDİ

Facebook Twitter Linked-in

Kayserispor´da Teknik Direktör Tolunay Kafkas´ın takımın başına geçmesinin ardından transfer çalışmalarına hız veren sarı-kırmızılılar, geçtiğimiz hafta Abdou Razack Traore ile anlaştığını duyurmuştu. Ancak yapılan sağlık kontrollerinde tekrarlanabilir sakatlığının ortaya çıkmasının ardından bu oyuncudan vazgeçildi.

Kayserispor´da bir yandan yeni sezon hazırlıkları hız kazanırken, bir yandan da transfer çalışmaları son sürat devam ediyor.

Şuan kadar 4 yabancı ve 1 yerli oyuncu ile anlaşan Kayserispor, 7-8 oyuncuyu daha kadrosuna dahil etmek istiyor. Bu kapsamda geçtiğimiz hafta Abdou Razack Traore ile antlaştığını duyuran sarı-kırmızılılar, oyuncunun tekrarlanabilir sakatlığının bulunduğunu öğrendikten sonra bu transferden vazgeçti.

Abdou Razack Traoré, 1988 Fildişi doğumlu. Mevki olarak genelde forvet arkası oynuyor. Ülkemizde Gaziantepspor ve K.Karabükspor´da forma giydi. Geçtiğimiz sezon Karabükspor forması ile  32 maçta 13 gol attı. Burkina Faso Milli Takımı´nda forma giyiyor. Milli Takım´da 16 maçta 1 golü bulunuyor.

 

 



20 TEMMUZ 2015 HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —