Melikgazi Belediyesinin çağdaş ve bilimsel bir yönetim ile denetleyen bir kurum olarak çalışmalarını gerçekleştirdiğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, Belediye olarak cadde ve sokakların süpürülmesi, çöplerin toplanılması, asfalt çalışmaları gibi birçok hizmeti özel sektörce yapılmasına imkân tanıdıklarını, yani hizmeti satın alarak daha seri, etkin ve ekonomik olarak yerine getirdiklerini kaydetti.
İlçe sınırları içerisinde yer alan asansörlerin bakım ve işletmelerin 18.11.2008 tarih ve 27058 sayılı Resmi Gazete de yayınlanan yönetmelik gereği özel sektörce yapılacağını hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç Asansör Bakım ve İşletme Yönetmeliğine göre asansörlerin yıllık bakımları yetki belgesi olan firmalarca yapılacaktır. Bu yönetmeliğe göre belediye sınırları içerisindeki yeni yapılan inşaatlar ile daha önce yapılmış olan tüm asansörlerin bakım ve işletmeleri bundan böyle özel TSE'nin ilgili biriminde yapılacaktır. TSE'nin A Tipi Akredite kuruluş olması aynı zamanda bir kamu kurumu yani devlet kuruluşu olması sebebi ile vatandaşlarımız neshinde güven içermektedir dedi.
TSE Kayseri Personel Ve Sistem Belgelendirme Müdürü Mahmut ULAŞ ise 05 Kasım 2011 tarih ve 28106 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Asansör Bakım Ve İşletme Yönetmeliği Kapsamında TSE'nin A tipi Akredite Kuruluş olduğunu bundan dolayı bu işe talip olduklarını söyledi.
Mahmut ULAŞ, her şeyin Kayseri halkı için olduğunu, vatandaşların asansörleri incelemeye gelen uzmanlarına yardımcı olmasını rica ederek. Başkan Dr. Memduh BÜYÜKKILIÇa yapmış olduğu çalışma ve desteklerinden dolayı da teşekkür etti.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.