Güncel
16 Mart 2012 - 13:42
Güncelleme: 16 Mart 2012 - 13:42

TSE'YE YETKİ DEVRİ

ASANSÖRLERİN YILLIK KONTROLERİNDE TSE'YE YETKİ DEVRİ Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Bölgesinde bulunan işyeri, mesken, kamu binaları gibi niteliği ne olursa olsun, asansörlerin genel bakım, onay ve denetimlerin TSE tarafından ya

TSE

EDİTÖR

admin

Haberi Sesli Oku

 Melikgazi Belediyesinin çağdaş ve bilimsel bir yönetim ile denetleyen bir kurum olarak çalışmalarını gerçekleştirdiğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, Belediye olarak cadde ve sokakların süpürülmesi, çöplerin toplanılması, asfalt çalışmaları gibi birçok hizmeti özel sektörce yapılmasına imkân tanıdıklarını, yani hizmeti satın alarak daha seri, etkin ve ekonomik olarak yerine getirdiklerini kaydetti.

İlçe sınırları içerisinde yer alan asansörlerin bakım ve işletmelerin 18.11.2008 tarih ve 27058 sayılı Resmi Gazete de yayınlanan yönetmelik gereği özel sektörce yapılacağını hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç Asansör Bakım ve İşletme Yönetmeliğine” göre asansörlerin yıllık bakımları yetki belgesi olan firmalarca yapılacaktır. Bu yönetmeliğe göre belediye sınırları içerisindeki yeni yapılan inşaatlar ile daha önce yapılmış olan tüm asansörlerin bakım ve işletmeleri bundan böyle özel TSE'nin ilgili biriminde yapılacaktır. TSE'nin A Tipi Akredite kuruluş olması aynı zamanda bir kamu kurumu yani devlet kuruluşu olması sebebi ile vatandaşlarımız neshinde güven içermektedir dedi.

TSE  Kayseri Personel Ve Sistem Belgelendirme Müdürü Mahmut ULAŞ ise 05 Kasım 2011 tarih ve 28106 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Asansör Bakım Ve İşletme Yönetmeliği Kapsamında TSE'nin  A tipi Akredite Kuruluş olduğunu bundan dolayı bu işe talip olduklarını söyledi.

 Mahmut ULAŞ, her şeyin Kayseri halkı için olduğunu, vatandaşların asansörleri incelemeye gelen uzmanlarına yardımcı olmasını rica ederek. Başkan Dr. Memduh BÜYÜKKILIǑa yapmış olduğu çalışma ve desteklerinden dolayı da teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler: 0

Baki Ersoy’dan taraftara çağrı: “TFF’yi etiketleyin!”

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.

Erling Moe'den hakem isyanı

Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.

Açıkalın'dan ilk açıklama geldi: "Aziz mübarek günü hak yiye yiye doymadınız"

Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.

Kayserispor’dan Trabzonspor maçı sonrası sert tepki! “Artık tesadüf değil”

Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.

Baki Ersoy ateş püskürdü: Allah belalarını versin!

Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.

Kayserispor ilk yarıyı 2-0 geride kapattı: 1 kırmızı kart

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Gastro Kayseri Derneği’nden Kadınlar Günü etkinliği

Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.

Kayseri’de 6 yıl 3 ay hapisle aranan hükümlü yakalandı

Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.

Yahyalı'da koltuk kavgası kanlı bitti

Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.

Firari hükümlünün saklandığı yer yok artık dedirtti

Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.

Vekil Özsoy memleketi Yahyalı'da bakın hangi pankartla karşılandı?

AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.

Kayseri’de kaçak tütün operasyonu! İş yerinden kilolarca ürün çıktı

Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...

915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi

Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Kayseri’de kazıdan tarih çıktı! Meclis o yapı için harekete geçti

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.

Kayseri’de 39 taşınmaz satışa çıkıyor! Bünyan Belediyesi ihaleye gidiyor

Bünyan’da belediyeye ait 39 taşınmaz açık teklif usulüyle satışa çıkarılıyor. İhale 25 Mart 2026’da gerçekleştirilecek. Detaylar Kayseri Haber'de...

Kayseri’nin o ilçesinde örnek davranış! Bakkallar veresiye defterlerini kapattı

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde Ramazan ayında anlamlı bir dayanışma yaşandı. 6 bakkal, ihtiyaç sahibi vatandaşların veresiye borçlarını kapatarak mahallede büyük takdir topladı.

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 25 19 2 4 41 61
2.FENERBAHÇE A.Ş. 25 16 0 9 32 57
3.TRABZONSPOR A.Ş. 25 16 3 6 22 54
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 25 13 5 7 15 46
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 25 12 7 6 17 42
6.GÖZTEPE A.Ş. 25 11 5 9 10 42
7.KOCAELİSPOR 25 9 10 6 -3 33
8.SAMSUNSPOR A.Ş. 25 7 7 11 -3 32
9.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 25 7 9 9 -3 30
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 25 7 9 9 -10 30
11.CORENDON ALANYASPOR 25 5 8 12 -4 27
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 25 6 12 7 -6 25
13.TÜMOSAN KONYASPOR 25 5 11 9 -10 24
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 25 6 13 6 -15 24
15.İKAS EYÜPSPOR 25 5 13 7 -17 22
16.KASIMPAŞA A.Ş. 25 4 12 9 -15 21
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 25 3 11 11 -27 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 25 3 17 5 -24 14