Güncel
25 Ağustos 2018 - 01:14
Güncelleme: 25 Ağustos 2018 - 01:14

TÜM-İŞ KONFEDERASYONU GENEL BAŞKANI ŞAHİN,

?CUMHURBAŞKANI KARARNAMESİ´Nİ DİKKATE ALMADILAR?

TÜM-İŞ KONFEDERASYONU GENEL BAŞKANI ŞAHİN,
Haberi Sesli Oku

Tüm-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Şahin, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yayınlanan genelgeye rağmen  bazı kurumların bayramdan önce yapılması gereken tediye ödemelerini yapmadığını iddia ederek ?Bu kurumların yöneticileri ya Cumhurbaşkanına meydan okuyorlar, ya beceriksizler? değerlendirmesinde  bulundu?

Tüm-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Şahin  kadroya geçen işçilerin tediye ödemelerinin, Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın, yayınladığı genelgeyle, bayramdan önce yapılması kararının alınmasına rağmen, bazı kurumlar tarafından ödenmediğini  ileri sürüp,  İlk taksiti bayramdan önce 17 Ağustos´ta yapılacak olan ödemelerin yerine getirilmemesinden dolayı bazı kurumlardaki işçilerin bayrama buruk girdiğini vurgulayarak  ?Bunun biz iki sebebi olduğunu düşünüyoruz. Ya Cumhurbaşkanına meydan okuyorlar ya da beceriksizliklerinden dolayı hazırlayamadılar ve yatırılmadı. Birinci suç için Cumhurbaşkanı ne yapacaksa yapar. Devletin başında ki kişi emir veriyorsa bunun alt yapısı yapılmıştır. Beceriksizliklerinden yapamamışlarsa burada da görev bizlere düşüyor.. Tüm - İş Konfederasyonu olarak ülkenin her köşesinde 81 ilinde liyakatsiz yönetici istemediğimizi ilan ediyor ve bu liyakatsiz yöneticileri zaman içerisinde tek tek ifşa edeceğimizi de buradan duyuruyoruz.? İfadesini  kullandı?

Sözlerinin  devamında bazı kurum yöneticilerinin  işçilerin şikayet etmesi üzerine, suçu SGK İl Müdürlüklerine attığını belirten  Şahin, ?Bu işin SGK ile bir alakası yoktur. SGK kendi personeline bu ödemeleri yaptı. Liyakatsiz yöneticiler kendi beceriksizliklerini başkalarına atmasınlar. Kurumlar kendi içerisinde bu ödemeleri yapmak zorundalar? diye konuştu?

Haber Kaynak : Eray Sena KÖSEDAĞ

Baki Ersoy’dan taraftara çağrı: “TFF’yi etiketleyin!”

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.

Erling Moe'den hakem isyanı

Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.

Açıkalın'dan ilk açıklama geldi: "Aziz mübarek günü hak yiye yiye doymadınız"

Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.

Kayserispor’dan Trabzonspor maçı sonrası sert tepki! “Artık tesadüf değil”

Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.

Baki Ersoy ateş püskürdü: Allah belalarını versin!

Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.

Kayserispor ilk yarıyı 2-0 geride kapattı: 1 kırmızı kart

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Gastro Kayseri Derneği’nden Kadınlar Günü etkinliği

Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.

Kayseri’de 6 yıl 3 ay hapisle aranan hükümlü yakalandı

Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.

Yahyalı'da koltuk kavgası kanlı bitti

Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.

Firari hükümlünün saklandığı yer yok artık dedirtti

Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.

Vekil Özsoy memleketi Yahyalı'da bakın hangi pankartla karşılandı?

AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.

Kayseri’de kaçak tütün operasyonu! İş yerinden kilolarca ürün çıktı

Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...

915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi

Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Kayseri’de kazıdan tarih çıktı! Meclis o yapı için harekete geçti

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.

Kayseri’de 39 taşınmaz satışa çıkıyor! Bünyan Belediyesi ihaleye gidiyor

Bünyan’da belediyeye ait 39 taşınmaz açık teklif usulüyle satışa çıkarılıyor. İhale 25 Mart 2026’da gerçekleştirilecek. Detaylar Kayseri Haber'de...

Kayseri’nin o ilçesinde örnek davranış! Bakkallar veresiye defterlerini kapattı

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde Ramazan ayında anlamlı bir dayanışma yaşandı. 6 bakkal, ihtiyaç sahibi vatandaşların veresiye borçlarını kapatarak mahallede büyük takdir topladı.

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 25 19 2 4 41 61
2.FENERBAHÇE A.Ş. 25 16 0 9 32 57
3.TRABZONSPOR A.Ş. 25 16 3 6 22 54
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 25 13 5 7 15 46
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 25 12 7 6 17 42
6.GÖZTEPE A.Ş. 25 11 5 9 10 42
7.KOCAELİSPOR 25 9 10 6 -3 33
8.SAMSUNSPOR A.Ş. 25 7 7 11 -3 32
9.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 25 7 9 9 -3 30
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 25 7 9 9 -10 30
11.CORENDON ALANYASPOR 25 5 8 12 -4 27
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 25 6 12 7 -6 25
13.TÜMOSAN KONYASPOR 25 5 11 9 -10 24
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 25 6 13 6 -15 24
15.İKAS EYÜPSPOR 25 5 13 7 -17 22
16.KASIMPAŞA A.Ş. 25 4 12 9 -15 21
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 25 3 11 11 -27 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 25 3 17 5 -24 14