Bünyan'da turizme kazandırılan Sultanhanı Kervansarayı, ziyaretçi akınına uğruyor.
Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun ve Bünyan Kaymakamı Turgut Gülen’in talepleri üzerine Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın destekleri ile 22 günde halkın hizmetine açılan Bünyan Sultanhanı Kervansarayı ziyaretçi akınına uğruyor. Kayseri-Sivas karayolunun üzerinde olan Selçuklu Sultanı I. Alaeddin Keykubat zamanında 1232-1236 tarihleri arasında yaptırılan Sultanhanı Kervansarayı açılışından bu yana yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu.
Kültürel ve tarihi bir miras olan Bünyan Sultanhanı Kervansarayına Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve KAYTUR’un destekleriyle sahip çıkmanın, bu yapıyı turizme kazandırarak halkın hizmetine açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, ‘’Bünyan Sultanhanı Kervansarayımız açılışını gerçekleştirdiğimiz günden bu yana hemşehrilerimizin, bu güzergahı kullanan yolcuların ve turistlerin uğrak noktası haline geldi. Karatay Kervansarayı ile iki kervansarayın bulunduğu tek ilçe olma özelliğine sahip Bünyan bu alanda cazibe merkezi haline geliyor. Yapımı devam eden ve tamamlandığında Kayseri’deki ilk ve tek Cam Teras olacak olan Bünyan Kayabaşı Cam Seyir Terası projesi ile bu ilgiyi pekiştirerek, ilçemizi turizm alanında cazibe merkezi haline getirmeyi hedefliyoruz. Bu projelerde yanımızda olan, bizimle birlikte hareket eden Kaymakamımız Turgut Gülen’e, bize tüm destek ve katkıyı sağlayan Kayseri Valımız Gökmen Çiçek ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç’a teşekkür ediyoruz’’ ifadelerini kullandı.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.