TÜRK KIZILAYI GENEL BAŞKANI KINIK,

TÜRK KIZILAYI GENEL BAŞKANI KINIK,

?KAYSERİ DÜNYANIN İYİLİK MERKEZİ?

Danışmentgazi Mahallesi Reis Caddesinde açılışı gerçekleştirilen ve hizmet binası Melikgazi Belediyesi tarafından tahsisi edilen Türk Kızılayı Kayseri Toplum Merkezi´nin bölge sakinlerinin büyük bir ihtiyacını karşılaması hedeflenirken, açılış törenine ve kan bağışçılarına şilt takdim törenine iştirak eden Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık hayırseverliği ile nam salan Kayserilere övgüler yağdırıp, Kızılay´a olan desteklerinin aratarak devam etmesi temennisinde bulunarak ?Kayseri dünyanın iyilik merkezi? ifadesini kullandı?

Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık´ın katılımları ile önceki gün Danışmentgazi Mahallesi Reis Caddesinde açılışı gerçekleştirilen Kızılay Kayseri Toplum Merkezi´nin bölge sakinlerinin ihtiyaçlarına cevap vermesi hedeflenirken, merkezin binasını Kızılay´a bağışlayan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ?Bugün açılışı yapılan bu binamız bölge halkının genel olarak bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesi için eğitim çalışmaları yapacaktır. Her zaman kamu kurum ve kuruluşlarına destek olmakta ve yardımda bulunmaktayız. Bu yönde yapılan yatırımlar ile 3 kez hayırseverlik madalyası verilmiştir? değerlendirmesinde bulundu?

Merkezin açılışına iştirak etmek ve ilimizdeki Kızılay bağışçılarına şilt takdim etmek üzere ilimize gelen Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık´da hayırseverliği ile nam salan Kayserilere övgüler yağdırıp, Kızılay´a olan desteklerinin aratarak devam etmesi temennisinde bulundu?

Kızılay Kayseri Toplum Merkezi´nin açışlını gerçekleştiren Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık ve Şube Başkanı Ayhan Uzandaç başta katılımcılar daha sonra Filamingo Restoranda tertiplenen törende ilimiz kan bağışçılarına şilt takdim ederek Kızılay´a olan desteklerinden dolayı şükranlarını sundular?

Kan bağışçılarının iftar yemeğinde ağırlandığı etkinlikte bağışçılara hitap eden Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık ?Dünyanın iyilik başkenti Kayseri´nin kıymetli insanları? diyerek başladığı sözlerinin devamında ?Merhamet Çınarı´ olarak adlandırdığı Kızlay´ın 150 yıldır isimsiz kahramanların destekleri ile ihtiyaç sahiplerine destek olmaya devam ettiğini hatırlatarak, ?Yılda 3 milyon ünite kan toplayan ve bunu ihtiyaç sahiplerine dağıtan Kızılay sizlere müteşekkirdir? değerlendirmesinde bulundu?

Konuşmaların ardından periyodik olarak kan bağışında bulunarak Kızılay´a destek olan bağışçılar şilt takdim edilerek onurlandırıldı?

Etkinlik iftar yemeği ikramı ile noktalandı?



Başkan Çolakbayrakdar, şükür sofrasında vatandaşlarla buluştu
Başkan Yalçın'a Örencik'te büyük ilgi
Hobim Arıcılık Projesi'nde kuralar yarın çekiliyor
Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti
Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı
Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor
Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi
Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi
Kayseri Liseliler buluştu
İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler
Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak
Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi
Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi
Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret
3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor