Kısa adı TÜRKAV olan Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfınca tertiplenen ve üç farklı siyasi partinin temsilcisi milletvekilinin iştirak ettiği ?Toplumda Şiddeti Tartışıyor? başlıklı etkinlikte şiddetin nedenleri masaya yatırılarak, özellikle aile içi şiddetin ortadan kaldırılmasının yolları arandı? Etkinliğe iştirak eden Ak Parti milletvekili İsmail Tamer, Mhp milletvekili Yusuf Halaçoğlu, Chp milletvekili Çetin Arık´da şiddetin sonlandırılması için yapılması gerekenleri dillendirdiler. Ev sahibi TÜRKAV Kayseri Şube Başkanı Prof Dr. Yaşar Akar, ?Şiddet olaylarının sonuçları itibariyle tedirginlik yaratıyor? diye konuştu.
Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma Ve Dayanışma Vakfı Kayseri Şubesinin ev sahipliğinde özel bir düğün salonunda gerçekleştirilen ?Toplumda Şiddeti Tartışıyor? başlıklı etkinlik de toplumda yaşanan şiddet olayları masaya yatırıldı. Şiddetin önlenmesine dair yapılması gerekenlerin tartışıldığı programa, Ak Parti milletvekili İsmail tamer, MHP milletvekili Yusuf Halaçoğlu, CHP milletvekili Çetin Arık, Vali Yardımcısı Mehmet Emin Avcı, CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin, Türk Kadınlar Birliği Başkanı Ayşe Uzunlu ve vakıf yöneticilerin iştirak etti?
Programın açılışında konuşan Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma Ve Dayanışma Vakfı Kayseri Şube Başkanı Prof Dr. Yaşar Akar, ?Şiddet olaylarının sonuçları itibariyle tedirginlik yaratıyor? diye konuştu.
Daha sonra kürsüye gelen Kayseri Tabip Odası Başkanı İbrahim Suat Öktem, şiddetin insanlık tarihi ile birlikte ortaya çıktığını hatırlatarak, kendini farklı biçimde gösteren bir olgu olduğunu kaydetti.
Programın konuk milletvekilleri arasında yer alan AK Parti Milletvekili İsmail Tamer de ?Şiddet nereden gelirse gelsin kabul edilecek olay değildir. Günlük yaşantımızda aile içinden tutun toplumun her kesiminde şiddeti görüyoruz. Bundan önceki dönemde yapılan çalışmalarda şiddetin azaltılması için çalışmalar yapıldı? diye konuştu.
MHP Milletvekili Yusuf Halaçoğlu ise, ?çocuklar bize emanet toplumun yetişkin kesimlerine emanet. Kendini savunamayacak kişilerin bir takım hasta ruhlu kişilerin yaptıkları tecavüz ve tacizlere hatta öldürmelerine maruz kalmakta ve devlet bunun tedbirini almalıdır? şeklinde konuştu.
Son olarak kürsüye gelen CHP Milletvekili Çetin Arık ise meclis çatısı altında yaşanan tartışmalara dikkat çekerek, ?öncelikle mecliste yaşanan şiddetin engellenmesi gerekir? dedi.
HABER: HABER MERKEZİ
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.
Bünyan’da belediyeye ait 39 taşınmaz açık teklif usulüyle satışa çıkarılıyor. İhale 25 Mart 2026’da gerçekleştirilecek. Detaylar Kayseri Haber'de...