TÜRKİYE KUPASI´NDA, BELLONA AGÜ YARI FİNALDE

TÜRKİYE KUPASI´NDA, BELLONA AGÜ YARI FİNALDE

MERSİN BŞB. 54-65 BELLONA AGÜ ...

İzmir´in ev sahipliği yaptığı Kadınlar Türkiye Kupası dün başladı. Bellona AGÜ Spor, kupanın çeyrek finalinde Mersin Büyükşehir Belediyesi ile karşılaştı. Rakibini 65-54´lük skor ile mağlup eden Bellona AGÜ, yarı finale adını yazdıran ilk takım olurken rakibi ise Fenerbahçe oldu.
Türkiye Kupası´na, Bellona AGÜ Spor´un yanı sıra Fenerbahçe, Yakın Doğu Üniversitesi, Galatasaray, Beşiktaş, İstanbul Üniversitesi, Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Büyükşehir Belediyesi takımları katıldı.
Bornova Belediyesi Atatürk Spor Salonu´nda oynanan Bellona AGÜ-Mersin Büyükşehir Belediye karşılaşmasına iyi başlayan taraf AGÜ Spor oldu. İlk çeyreği 17-9´luk skor ile önde tamamlayan Bellona AGÜ, devre arasına da 36-21 önde girdi.
Karşılaşmanın ikinci yarısına da iyi başlayan taraf Bellona AGÜ Spor oldu. Kırmızı-beyazlı ekip, üçüncü çeyreğin ilk 5 dakikasında farkı 21 sayıya kadar yükseltti. Bellona AGÜ, bu çeyrekten 53-40´lık skor ile galip ayrıldı. Son çeyrekte de üstünlüğünü sürdüren Bellona AGÜ Spor, maçtan 65-54´lük skor ile galip ayrıldı ve adını yarı finale yazdırdı.
Kırmızı-beyazlı ekip yarı final karşılaşmasında Hatay Büyükşehir Belediyesi´ni 61-71 kazanan Fenerbahçe eşleşmesinin galibi oldu ve Bellona AGÜ´nün rakibi oldu. Yarı final müsabakası bugün saat 16.00´da oynanacak.
Haber: Murat Turp



2024 avrupa spor şehri kayseri
Elit’in küçükleri büyük iş başardı
Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor
Hacılar sahasında kaybetti
Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı
Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası
Murat duman, tazminatını aldı gitti
Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi
Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede
Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi
Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek
Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı
Kayserispor’da hesaplar karıstı
Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı
Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor