Tarih: 02.03.2017 17:50

TÜRKİYE KUPASI´NDA FİNALIN ADI BELLONA AGÜ

Facebook Twitter Linked-in

PTT Kadınlar Türkiye Kupası´nda yarı final heyecanı yaşandı. Yarı final karşılaşmasında Bellona AGÜ ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Son anları nefes kesen karşılaşmayı, 71-69´luk skor ile Bellona AGÜ Spor kazandı ve adını finale yazdırdı.
Bornova Atatürk Spor Salonu´nda oynanan karşılaşmaya Bellona AGÜ, Ann Wauters, Jelena Dubjevic, Chelsea Gray, Tanisha Wright ve Lara Sanders ilk 5´i ile çıktı.
Karşılaşmaya etkili ataklarla başlayan taraf Bellona AGÜ Spor oldu. İlk 5 dakikada üst üste bulduğu sayılarla skor 13-6´ya taşıyan Bellona AGÜ, Fenerbahçe´nin erken bir mola almasına neden oldu. Karşılaşmanın ilk çeyreğini 17-15´lik skor ile Bellona AGÜ kazandı. İkinci çeyrek ise kıyasıya mücadeleye sahne oldu. İkinci çeyreğin sonlarına doğru baskısını arttıran Bellona AGÜ, devre arasına 41-28´lik skor ile önde girdi.
İkinci yarıya iyi başlayan taraf Fenerbahçe oldu ve ilk 5 dakikada 11 sayı üretti. Üçüncü çeyrek 53-50´lik skor ile Bellona AGÜ´nün üstünlüğü ile tamamladı. Son çeyrek ise nefesleri kesen bir mücadelye sahne oldu. Son saniyeye kadar eşitliğin bozulmadığı karşılaşmayı, 71-69 Bellona AGÜ kazandı ve adını finale yazdırdı. Final karşılaşması Cuma günü saat 15:30´da başlayacak.



1 MART 2017 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —