“Türkiye Tek Yürek” Yardım kampanyasında rekor bağış

“Türkiye Tek Yürek” Yardım kampanyasında rekor bağış

Kahramanmaraş merkez üssü yaşanan depremlerin ardından yaraların sarılması için televizyon kanallarının ortak yayınıyla düzenlenen "Türkiye Tek Yürek" kampanyasına rekor bağış yapıldı. Kay TV, Erciyes TV  ve KAYRADYO’da da yayınlanan ve yaklaşık 8 saat süren yardım kampanyasında 115 milyar 146 milyon 528 bin TL bağış toplandı ve 9 milyon 10 bin adet SMS gönderildi.

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve 10 ilde büyük yıkıma neden olan 7,7 ve 7,6’lık depremin yaraları sarılmak için yardım kampanyası düzenlendi. Türkiye, KKTC ve Azerbaycan'dan ulusal ve uluslararası 213 televizyon ve 562 radyonun katılımıyla yapılan "Türkiye Tek Yürek" kampanyasına yüz binlerce kişi bağış yaptı.

Kay TV , Erciyes TV  ve KAYRADYO’da da yayınlanan yardım kampanyasında 115 milyar 146 milyon 528 bin TL bağış toplandı ve 9 milyon 10 bin adet SMS gönderildi.

Ortak yayında sanatçılar, sporcular, ünlü isimler masa başında telefonları yanıtlayarak bağış aldı. Hayırseverler, kamu ve özel kurumlar ile şirketler de depremzedelere destek olabilmek için adeta yarıştı. Vatandaşlar da ayrıca cep telefonları aracılığıyla “Tekyürek” yazarak 2668’e mesaj göndererek Kızılay’a ve 1866’ya mesaj atarak AFAD’a destek oldu.



Mondi Home satışa çıktı
Başkan Palancıoğlu çölyak hastaları ile
TBMM’de gündem oluşturdu
E38'den Anneler Günü'nde annelere özel indirim
Pınarbaşı'ya mahalle mahalle tarımsal hizmet
"Hacılar'da taşkın riskini bertaraf edeceğiz"
AB hibesiyle güneş enerji santrali
İldem'de yollar daha konforlu hale getirildi
Şirintepe Akıl Küpü Kütüphanesi ve İkinci Bahar Evi açılıyor
Talaslı kursiyerlerden huzurevine ‘Anneler Günü’ ziyareti
İstihdam Fuarına ücretsiz ulaşım desteği
Erciyes gündoğumu büyüledi
Öğretmenler 2 gün iş bırakacak
Yahyalı ilçe sakinleri Vali Çiçek ve Başkan Büyükkılıç'ı bağrına bastı
Tanıtım Fuarı'nda öğrencilerle iç içe