Türkiye'nin YKS ortalaması şaşırttı!

Milyonlarca üniversite adayı YKS sınav sonuçlarının açıklanmasını bekliyordu. YKS sınav sonuçları 16 Temmuz’da açıklandı. Öğrencilerin YKS net ortalamaları Kayserilileri şaşırttı. Detaylar Kayseri Haber Gazetesi’nin bülteninde…

Güncel 18.07.2024 12:24:00 498 0
Türkiye

Milyonlarca üniversite adayı YKS sınav sonuçlarının açıklanmasını bekliyordu. YKS sınav sonuçları 16 Temmuz’da açıklandı. Öğrencilerin YKS net ortalamaları vatandaşları şaşırttı.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) giren 3,4 milyon üniversite adayının, sınav sonuçları 16 Temmuz tarihinde açıklandı.

Açıklanan sonuçlardan bazı adaylar memnun olurken, bazı adaylar ise istediği sonucu alamadı. YKS sınavının zor olduğunu düşünenler de azımsanacak kadar az değil.

Bir sosyal medya kullanıcısı, X üzerinden YKS sonuçlarının Türkiye ortalamalarını paylaştı. Yapılan paylaşımda, sınava giren öğrencilerin net ortalamalarının düşük olduğu görüldü.

Paylaşımı yapan kullanıcı Türkiye’nin YKS net ortalamaları hakkında ‘’Eğitim sistemi çöktü. İşte size YKS ortalamaları’’ dedi.

 

Bu paylaşım hakkında yorum yapan bazı vatandaşlar ise ‘Ülke gençliğinin başarı oranları bu şekilde. Zehir gibi gençler isterdim, ancak korkunç derecede bilgisiz, dolayısıyla başarısız beceriksiz boş bir nesil geliyor. Gerçekten çok üzgünüm’ dedi.


Cırgalan biberi, yurt dışında talep görüyor
Büyükkılıç, tenis turnuvasında sporcularla keyifli bir gün geçirdi
Büyükşehir Belediyesi'nden 11 bin 937 öğrenciye kırtasiye desteği!
"Şu anda kişisel verilerin çalınmasıyla ilgili gündem yok"
Yabancıya en çok fındık, fıstık sattık!
Burs başvuruları başladı
Piyadeler 'Komando Havanı' ile vuracak!
Kayseri dağcıları zirvede
Başkan Çamlı: "Bu takım çok daha iyi şeyler yapacak"
Kayseri güncel hal fiyatları (16 Eylül)
Kayseri'de güncel altın fiyatları ne kadar oldu? (16 Eylül)
Kayseri'de döviz kuru ne kadar oldu? (16 Eylül)
Kayseri’de bugün vefat edenler (16 Eylül)
Başkan Büyükkılıç'tan asfalt yenileme ve altyapı çalışmalarına inceleme
Kayseri’de bugün vefat edenler (15 Eylül)