Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) İl Başkanı Baki Ersoy, MHP Grup Başkan vekili ve Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, il yönetim kurulu üyeleri ve milletvekili adayları Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevine getirilen Aytaç Gezici'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
MHP İl Başkanı Baki Ersoy, Ülkü Ocakları hepimizin yetiştiği Türkiye Cumhuriyeti'nin teminatı olan güzide bir eğitim yuvasıdır. Bizler Ülkücü terbiye üzerine bu ocaklardan yetişerek bugünlere geldik. Yaklaşık yarım asır geçmesine rağmen Ülkü Ocakları kurulduğu ilk günkü inanç ve azmini korumaktadır. Bu da bizlere mutlu etmektedir. Ülkü Ocakları'nda yaşanan bayrak değişimi sebebiyle hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Aytaç Başkanımız genç dinamik ve yiğit duruşu ile Kayseri'ye ve Türk Gençliği'ne hizmet yapmaya talip olmuştur. Allah yolunu bahtını açık etsin. Kendisi nezdinde tüm Ülkücü kardeşlerime başarılar diliyorum dedi.
Ülkü Ocakları İl Başkanı Aytaç Gezici ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ülkü Ocakları'nda yetişmiş değerli bir ağabeyimiz olan Baki Ersoy Başkanımıza bizlere verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Ülkücüler olarak vatana, millete ve devlete hizmet etme sevdası ile yetişen tüm kardeşlerimizin de bir bayrak gibi tertemiz güzel yerlerde olması için çalışacağız diye konuştu.
Ziyaretin ardından MHP İl Yönetimi ve Ülkü Ocakları İl yönetimi hatıra fotoğrafı çektirdi.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.