Tüketiciler Derneği Genel Başkanı Aydın Ağaoğlu, Ramazan ayında kırmızı et ve ürünlerinde fahiş fiyatlar uygulandığını savunmuştu. Ağaoğlu`nun sözlerine yanıt veren Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Şaban Ünlü, "Şimdi Tüketiciler Derneği Genel Başkanı 170 gram pastırmanın 130 liradan satıldığını söylüyor. Biz Ramazan ayı dolayısıyla pastırma ve sucuğa zam yapmadık. Ette bir zam görmedi. Yani bizden çıkış fiyatlarında bir değişiklik yok. Toptan pastırmanın kilosu yani sıra pastırmanın kilogramı 50 lira. Sırt, bonfilede perakende 70, 75 liradan satılıyor. Bizden çıkışı ise sıra pastırma fiyatı 42, 43 lira, sırt pastırmanın fiyatı ise 55 lira civarında satılıyor. Bizden alanlar yüksek fiyata satıyorlarsa ona lafım yok. Hatta bizim burada bazı firmalar yani aynı malı yapıp ta pazar payı fazla olup biraz yüksek fiyata satanlar bile fiyatlarını geri çektiler. Hem Ramazan ayında satışının durmaması için hem de herkesin pastırma sucuğu rahat bir şekilde gücünün yetmesi için Kayseri’de perakende satış fiyatlarımız bu şekilde devam ediyor" diye konuştu.
Ünlü ayrıca, "Sucuk perakendede 30 lira civarında satılıyor. Daha öncede 37, 38 liraya satan arkadaşlarımız bile fiyatlarını 30 liraya çekti. Fiyatta gerileme var, yükselme yok. Şuanda et bu fiyatta giderse zam söz konusu değil ama et fiyatı artarsa tabi pastırma ve sucuk etten yapıldığı için etin fiyat artışı mecburen imalata da yansıyacak. Tüketiciler Derneği Genel Başkanı açıklamasıyla ilgili olarak belki pastırma gidene kadar birkaç el değiştirir. Belki bir bakkalda, küçük bir yerde o fiyatı görmüştür. Ona göre yazmıştır. Yoksa bizim Kayseri’de biliyorsunuz kale önünde pastırmacılar var. Gidin perakende en iyi sucuğun kilogramı 30 liradan satılıyor. Kara parça dediğimiz pastırmanın perakende fiyatı 50 lira, sırt antrikotun fiyatı 70 lira, bonfilenin fiyatı da 75 liradan satılıyor. Her yerde bu fiyatlar aynı" ifadelerini kullandı.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.