UYUŞTURUCU TACİRİNİN MEKTUP OYUNU TUTMADI

UYUŞTURUCU TACİRİNİN MEKTUP OYUNU TUTMADI

12 yıl 6 ay hapis cezası verildi.

   Kayseri´de ?uyuşturucu madde ticareti yapmak´ suçundan yargılanan iki sanıktan biri beraat ederken diğer sanığa ise 12 yıl 6 ay hapis cezası verildi. Duruşmada, tutuklu sanığın mektup oyunu mahkeme heyetinin karşılaştırması sonrasında bozuldu.
1.Ağır Ceza Mahkemesinde görülen ?uyuşturucu madde ticareti yapma´ suçundan yargılanan tutuklu sanık O.D. (22) ve tutuksuz sanık H.Y.(30) mahkeme salonunda hazır bulundu. Tutuklu sanık O.D. mahkemedeki savunmasında ?Ben uyuşturucu kullanıyorum fakat kimseye satmadım. H.Y. cezaevine mektup ve para göndererek suçu üstlenmemi istedi? diyerek beraatını talep etti.
Bunun üzerine mahkeme heyeti, tutuksuz yargılanan H.Y.´ye el yazısı ile mektupta bulunan bir ifadeyi yazdırdı. Mahkeme heyeti, mektubu yazan kişinin tutuksuz yargılanan H.Y.´nin olmadığına kanaat getirdi.
Sanıkların savunmaları dinlendikten sonra mahkeme heyeti tarafından tutuklu sanık O.D.(22)´ye uyuşturucu madde satmak suçundan 12 yıl 6 ay hapis cezası ve bin 500 TL de para cezası verilirken, H.Y. hakkında ise beraat verildi.
10.08.2015 tarihinde bir alışveriş merkezinin teras katında polis tarafından yapılan kontrol sırasında durumundan şüphelenilen O.D.´nin üzerinin arandığı öğrenildi. Yapılan arama sonucunda ise O.D.´nin üzerinden sigara paketinin içerisinde alüminyum folyoya sarılı 11 fişek bonzai maddesinin ele geçirildiği bildirildi. Kurum Bülteni



Athena'nın didik didik aradığı araçtan uyuşturucu çıktı

38 suç kaydı olan babanın bıçakladığı kızı hayatını kaybetti

Akü hırsızları önce kameraya, sonra polise yakalandı

Elindeki kurusıkı tabanca ateş alınca yaralandı

Park halindeki otomobil kayarak aşağı uçtu

10 ayrı suçtan aranan suç makinesi yakalandı

Kayseri’de hapis cezası bulunan 132 kişi yakalandı

KOM'dan kaçakçılara darbe

Kayseri'de 1 haftada 5 kişiye terörden işlem yapıldı

Zehir taciri polisten kaçamadı

Duramayan tır, 5 aracı biçti: 9 yaralı

Yolcu treni ile hemzemin geçitte çarpışan otomobil devrildi: 1 yaralı

Otomobil belediye otobüsüne çarptı: 4 yaralı

Avukata saldıran kadına 14 yıl 14 aya kadar hapis cezası talebi

84 polis ile aranan şahıslara operasyon

Saklandığı yerde yakalandı