Tarih: 01.02.2017 17:31

VALİ KAMÇI KAYSERİSPOR YÖNETİMİNİ KABUL ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Vali Süleyman Kamçı, Kayserispor´un olağanüstü kongresinde, başkanlığa seçilen Dr. Erol Bedir ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.
Vali Kamçı kabulde, Erol Bedir başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulunu tebrik ederek, kente ve Kayserispor´a hayırlı olması temennisinde bulundu.
Vali Kamçı, şehrin Süper Lig´de takımının bulunmasının önemine vurgu yaparak, Kayserispor´un bu sene de ligde önemli başarılara imza atacağına inandığını belirtti.
Kayseri´nin sanayi ve ticarette marka olan bir kent olduğunu ve bu başarının sportif anlamda da gerçekleşmesinin gerektiğini belirten Vali Kamçı, ?Kayserispor´un başarısını devam ettirmesi son derece önemli. Geçtiğimiz hafta ligde alınan sonuç tüm Kayserilileri ve bizleri mutlu etti. Kayserispor´a bundan sonraki haftalarda oynayacağı maçlarda başarılar diliyorum? dedi.
Kayserispor Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bedir ise, Vali Kamçı´ya kabulünden ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek, ?Kayserili hemşerilerim ve Yönetim Kurulu olarak bizler el ele verip Kayserispor´u önemli yerlere getirmeye gayret göstereceğiz? dedi.



31 OCAK 2017 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —