VALİ KAMÇI,

VALİ KAMÇI,

?KAYSERİ´Yİ VE KAYSERİLİLERİ SEVİYORUZ?

En son ?Valiler Kararnamesi´ ile Mülkiye Başmüfettişi olarak görevlendirilen Vali Süleyman Kamçı, Cumhuriyet Bayramı bitiminde medya mensuplarına yaptığı değerlendirme ile ilimiz sakinlerine veda ederek ?Kayseri´de zor süreçte güzel görev yaptığımızı düşünüyorum. Kayseri´yi ve Kayserilileri seviyoruz. Kayseri´de uyum içerisinde çalıştığımızı düşünüyorum? ifadesini kullandı...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın imzasıyla Resmi Gazete´de yayımlanan atama kararı ile mülkiye başmüfettişliğine atanan Vali Süleyman Kamçı ?Cumhuriyet Bayramı´ kutlamaları sonrası medya mensuplarına yaptığı değerlendirmede Kayseri´de güzel bir Valilik dönemi geçirdiğini vurgulayarak "Bu memlekette 20 yıldır Valilik yapan birisiyim. Dolayısıyla en uzun süre Valilik yapan birisiyim. Biliyorsunuz, Valilik bir memuriyettir. O nedenle memur olarak bir yere atanırsınız, başka bir yere atanırsınız bu normal bir prosedürdür. Bize bu zamanda kadar görev veren başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere herkese minnettarım. Güzel bir Valilik dönemi geçirdik. Belirli bir yaştan sonrada her şeyin bir sonu var. Bizde sonlara yaklaşmış durumdayız. Kayseri´de zor süreçte güzel görev yaptığımızı düşünüyorum. Kayseri´yi ve Kayserilileri seviyoruz. Kayseri´de uyum içerisinde çalıştığımızı düşünüyorum? değerlendirmesinde bulundu?

Veli Kamçı sözlerinin sonunda ?10-15 gün içerisinde Kayseri´den ayrılıp yeni hayatımıza başlamış olacağız. Herkese teşekkür ederim" ifadelerini kullanarak veda etti?



Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi
Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi
Kayseri Liseliler buluştu
İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler
Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak
Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi
Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi
Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret
3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor
Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret
19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası
Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”
Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi
Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı