Vali Çiçek, gençlerin kampına katıldı

Vali Çiçek, gençlerin kampına katıldı

Anahtar Kelimeler: Çiçek gençlerin kampına katıldı
Vali Çiçek, gençlerin kampına katıldı
Güncel 23.06.2024 14:27:00

EDİTÖR

HABER MERKEZİ

Haberi Sesli Oku

 


 Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Gökbörü Arama Kurtarma Derneği'nin Kocasinan ilçesine bağlı Taşhan Mahallesi'nde bulunan Kızılay Kamp Alanı'nda düzenlediği kampa katıldı. Gençlerle yakından ilgilenerek sorunlarını dinleyen Çiçek, şarkılara da eşlik ederek oyun oynadı. 


Burada açıklamalarda bulunan  Vali Çiçek, arama kurtarma derneklerinin 6 Şubat depremlerinde Kayseri'nin gururu olduğunu söyleyerek, “Hem Maraş'ta hem Adıyaman'da hem Malatya'da acının ve gözyaşının olduğu her yerde bizim çocuklar vardı. Depremden sonra da buna daha iyi hazırlanabilmek, daha dinamik bir şekilde bu tür acılara daha dayanıklı olabilmek adına büyük bir çalışma yapmışlardı. Şimdi de onlardan bir tanesi olan Gökbörü Derneği'nin kampındayız. Deprem bölgesinde Kızılay'ın ve arama kurtarma ekiplerimizin çalışmaları inanılmazdı. Bugün de hem kendilerini zinde tutabilmek hem eğlenmek hem de gönüllüleri ile sohbet etmek için böyle bir kamp düzenlediler. Burada üniversite öğrencilerimiz de var. Buradaki arkadaşlar sadece kendileri için değil toplumun dertleri için dertlenen, başkalarını mutlu etmek ve onların acısını dindirmek için yaşayan arkadaşlar” dedi. 


 Vali Gökmen Çiçek, Kayseri'de gençliğin dinamik olduğunun altını çizerek şunları kaydetti. “Gençlik Kayseri'de hem dinamik hem de ne yapacaksak onlarla yapacağız. Hem memleketimizin hem de ülkemizin gençlerine şunu ifade etmek istiyorum. Biz bayrağımızı sporda, sanatta, yaptığımız bütün işlerde önce milletimizin bayrağını, sonra ailemizin onur bayrağını, sonra da şahsımızın onurunu yükseltmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız ama her şeyden önce iyi insan olacağız. Haksızlıklar karşısında susmayacağız. Bir ağabeyleri olarak onların spor yapmalarını da istiyorum.”


 Kampa Vali Çiçek'in yanı sıra, Vali Yardımcısı Ömer Tekeş, Yeşilhisar Kaymakamı Ahmet Ali Altıntaş, AFAD İl Müdürü Osman Atsız, Kızılay Kayseri Şube Başkanı Cafer Beydilli, Gökbörü Arama Kurtarma Derneği Başkanı Osman Şahan da eşlik etti. 
                         

İl Sağlık Müdürü Erşan’dan Özvatan’da sağlık hizmetlerine yakın takip

Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan; Özvatan programı kapsamında ilçede bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Melikgazi’de 6 yılda 2 bin 523 metruk yapı ortadan kaldırıldı

Melikgazi Belediyesi ilçe genelinde estetiği bozan ve güvenliği tehdit eden metruk yapıları ortadan kaldırıyor. 2025’te yaklaşık 100 yapının yıkımı gerçekleştirilirken son 6 yılda toplam 2 bin 523 metruk yapı için işlem uygulandı.

Baki Ersoy’dan Bünyan’a müjde

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Sokak Sağlıklaştırma Projeleri için sağlanan destekler ile Bünyan'a ekskavatör hibesi edildiğini açıkladı.

Erciyes’te kayak sezonu açıldı: Kayakseverler pistlere akın etti

Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden Erciyes’te, yağan kar ve suni karlama çalışmalarıyla birlikte kayak sezonu resmen başladı. Sezonun açılmasıyla çok sayıda kayaksever Erciyes’e çıkarak pistlerde hasret giderdi.

KTO Başkanı Gülsoy: “Gelecek, teknolojiyi insani değerlerle harmanlayanların olacak”

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, geleceğin teknolojiyi en çok kullananların değil, teknolojiyi insani değerlerle en iyi harmanlayanların olacağını söyledi.

Büyükkılıç’tan taraftara ulaşım desteği: 1 yılda 90 saat ücretsiz tramvay

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatıyla, Kayserispor’un iç saha maçlarında tramvaylar taraftarlara ücretsiz hizmet vermeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi denetimleri aralıksız devam ediyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, kentin huzur, düzen, sağlık ve güvenliği için denetimlerini sürdürüyor. Detaylar Kayseri Haber'de...

Bakan Işıkhan açıkladı: SGK’ya bin yeni personel alımı yapılacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesine farklı unvanlarda bin sözleşmeli personel alınacağını duyurdu. Başvurular 18–25 Aralık 2025 tarihleri arasında yapılacak.

Talas’ta renkli dönem başlıyor: 2026 “Talas Çiçek Yılı” ilan edildi

Talas Belediyesi, 2026 yılını “Talas Çiçek Yılı” ilan etti. Mayıs ayı boyunca Talas Çiçek Festivali ile ilçe; koku koridorları, yarışmalar, sergiler ve rengârenk etkinliklerle adeta çiçek bahçesine dönüşecek.

Talas’ta 17 Aralık Şehitleri için duygu dolu buluşma

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, 17 Aralık Şehitlerini Anma Programı kapsamında şehit aileleri ve gazileri Talas’ta ağırladı. Anlamlı programda birlik, vefa ve minnet duyguları ön plana çıktı. Detaylar Kayseri Haber'de...

Büyükkılıç: "Kayseri, Millî Mücadelenin sarsılmaz kalesidir"

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Atatürk’ün Kayseri’ye gelişinin 106’ncı yıl dönümünde yayımladığı mesajda, kentin Millî Mücadele’deki tarihi rolüne dikkat çekerek Cumhuriyet vurgusu yaptı.

Kocasinan’da 11 yılda 1 milyon 67 bin ağaç toprakla buluştu

Kocasinan Belediyesi, çevre yatırımlarında rekor kırdı. Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, 2025’te 102 binden fazla ağacın dikildiğini, son 11 yılda ise ilçeye 1 milyon 67 bin ağaç kazandırıldığını açıkladı.

Büyükşehir'den 35 milyon TL’lik dev yaşam alanı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Şehir Hastanesi çevresinde yeşil alan, spor ve sosyal donatılardan oluşan 4 ayrı projeyi hayata geçiriyor. 35 milyon TL’yi aşan yatırımla bölge modern bir yaşam alanına dönüşüyor.

Koyun otlatma meselesinden öldürülen adam toprağa verildi

Kayseri’nin Hacılar ilçesinde iddiaya göre koyun otlatma meselesinden çıkan kavgada silahla vurularak hayatını kaybeden Ethem T., son yolculuğuna uğurlandı.

Kayseri’de inşaat firması iflas etti: Mahkemeden konkordato kararı

Kayseri’de faaliyet gösteren Emin Hisarcıklıoğlu İnşaat Malzemeleri Ltd. Şti. hakkında mahkeme iflas kararı verdi. Konkordato talebi reddedilirken, kesin mühlet kaldırıldı ve karar İcra İflas Dairesi’ne gönderildi. Detaylar...

Erciyes Kayak Merkezi’ne ulaşım değişti: Otobüs seferleri sınırlı günlerde yapılacak

Erciyes Kayak Merkezi’ne ulaşım konusunda yeni bir düzenleme hayata geçirildi. Kar yağışının artmasıyla birlikte kayak merkezine ilgi yükselirken, özel aracı olmayan vatandaşlar için toplu taşıma seferleri yeniden gündeme geldi.