Vali Çiçek, gençlerin kampına katıldı

Vali Çiçek, gençlerin kampına katıldı

 


 Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Gökbörü Arama Kurtarma Derneği'nin Kocasinan ilçesine bağlı Taşhan Mahallesi'nde bulunan Kızılay Kamp Alanı'nda düzenlediği kampa katıldı. Gençlerle yakından ilgilenerek sorunlarını dinleyen Çiçek, şarkılara da eşlik ederek oyun oynadı. 


Burada açıklamalarda bulunan  Vali Çiçek, arama kurtarma derneklerinin 6 Şubat depremlerinde Kayseri'nin gururu olduğunu söyleyerek, “Hem Maraş'ta hem Adıyaman'da hem Malatya'da acının ve gözyaşının olduğu her yerde bizim çocuklar vardı. Depremden sonra da buna daha iyi hazırlanabilmek, daha dinamik bir şekilde bu tür acılara daha dayanıklı olabilmek adına büyük bir çalışma yapmışlardı. Şimdi de onlardan bir tanesi olan Gökbörü Derneği'nin kampındayız. Deprem bölgesinde Kızılay'ın ve arama kurtarma ekiplerimizin çalışmaları inanılmazdı. Bugün de hem kendilerini zinde tutabilmek hem eğlenmek hem de gönüllüleri ile sohbet etmek için böyle bir kamp düzenlediler. Burada üniversite öğrencilerimiz de var. Buradaki arkadaşlar sadece kendileri için değil toplumun dertleri için dertlenen, başkalarını mutlu etmek ve onların acısını dindirmek için yaşayan arkadaşlar” dedi. 


 Vali Gökmen Çiçek, Kayseri'de gençliğin dinamik olduğunun altını çizerek şunları kaydetti. “Gençlik Kayseri'de hem dinamik hem de ne yapacaksak onlarla yapacağız. Hem memleketimizin hem de ülkemizin gençlerine şunu ifade etmek istiyorum. Biz bayrağımızı sporda, sanatta, yaptığımız bütün işlerde önce milletimizin bayrağını, sonra ailemizin onur bayrağını, sonra da şahsımızın onurunu yükseltmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız ama her şeyden önce iyi insan olacağız. Haksızlıklar karşısında susmayacağız. Bir ağabeyleri olarak onların spor yapmalarını da istiyorum.”


 Kampa Vali Çiçek'in yanı sıra, Vali Yardımcısı Ömer Tekeş, Yeşilhisar Kaymakamı Ahmet Ali Altıntaş, AFAD İl Müdürü Osman Atsız, Kızılay Kayseri Şube Başkanı Cafer Beydilli, Gökbörü Arama Kurtarma Derneği Başkanı Osman Şahan da eşlik etti. 
                         



Havaların ısınmasıyla beraber yangınlar artıyor

MSB'den 3. Dünya Savaşı açıklaması

Kayserili şairden ‘Milli Takıma özel şiir’

Kocasinan'dan çölyaklı ailelere glutensiz gıda paketi

Başkan Özdoğan'a esnaf odaları başkanlarından ziyaret

Büyükşehirden, 25 bin sokak hayvanına yardım

Kayseri’de 1.5 milyon balık suya bırakıldı

Kayseri heyeti, Başkan Özvar ile bir araya geldi

Başkan Büyükkılıç, Ankara'da Kayseri için toplandı

‘Gezici kütüphane’ Talas’ta yollara düştü

Melikgazi’de yeni yollarla vatandaşlara konfor sağlanıyor

Başkan Özdoğan'a milli takımından ziyaret

Başkan Çolakbayrakdar ihtiyaç sahiplerinin yanında

Sarraf ve kuyumcu esnafı vefa gecesinde buluştu

'Sivil Toplum Kuruluşları Çalıştayı' Kayseri'de gerçekleştirildi

Tomarza'da 30 dönüm ekili arazi kül oldu