Tarih: 11.01.2014 10:26

VALİ ORHAN DÜZGÜN GAZETECİLERE YEMEK VERDİ

Facebook Twitter Linked-in

Elmacıoğlu İskender’de verilen akşam yemeğinde ilimizde görev yapan gazetecilerle bir araya geldi. Yemekte Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ile görsel ve yazılı basın yöneticileri de Vali Düzgün’e eşlik etti.

Yemek sonrasında gazetecilere hitap eden Vali Düzgün, sözlerine değerli mesai arkadaşlarım diyerek başladı. Gazeteciler günü ile idareciler gününün aynı güne rastlamasının güzel bir rastlantı olduğunu dile getiren Vali Düzgün, “Basın, bir ülkenin bir ilin yada ilçenin kalkınması adına idare ile vatandaşlar arasında güzel bir köprü oluşturuyor. Vatandaşların isteklerinin bizlere ulaşması, yöneticilerin mesajlarının da halka ulaştırılması bağlamında gazeteciler de biz idareciler gibi bir kamu görevi yürütüyor” dedi.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ise görev yaptığı 6 aylık bir süre içerisinde gazetecilerle hep yakın durduğunu ifade ettiği Vali Düzgün’e gazeteciler gününde de kendilerini hatırladığı için teşekkür etti. Altınkaya, "Sayın Valimiz sosyal medyayı çok seri kullanıyor. Bizim arkadaşlarımız daha televizyona alt yazı vermeden, haberi geçmeden valimiz sosyal medya üzerinden etkinlikleri, fotoğraflarını paylaşıyor. Aslında sosyal medyayı bu kadar etkin kullanan sayın valimizde bir bakıma gazeteci sayılır” şeklinde konuştu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —