Tarih: 26.12.2020 16:17

VATANDAŞLARIMIZI KAN VERMEYE BEKLİYORUZ

Facebook Twitter Linked-in

Türk Kızılay’ı Kayseri Şubesi Genel Sekreteri Mehmet Sırsaklar Kızılay gönüllüleri ile birlikte Pandemi Süreci’nin fedakar çalışanları polis ekiplerine görevleri başında iken çay ve tatlı ikram etti.  Genel Sekreter Sırsaklar haber ekibimiz aracılığı ile ilimiz kamuoyuna seslenip kan bağışında bulunma çağrısında bulunarak “Vatandaşlarımızı kan vermeye özellikle Covid 19 geçirmiş vatandaşlarımızın plazmaları bizler için çok önemli onlar için mutlaka Kızılay Kan Merkezlerine bekliyoruz” ifadesini kullandı.

Türk Kızılay’ı Kayseri Şubesi Genel Sekreteri Mehmet Sırsaklar Kızılay gönüllüleri ile birlikte Cuhuriyet Meydanı’nda görev yapan ‘Pandemi Süreci’nin fedakar çalışanları polis ekiplerine görevleri başında iken çay ve tatlı ikram etti.

Sırsaklar yürüttükleri çalışmalar ile ilgili yaptığı değerlendirmede ise   “Pandemi döneminden beri sahalardayız etkinliklerimiz devam ediyor. Gönüllülerimiz ile birlikte sağlık çalışanları olsun emniyet güçleri olsun her zaman yanlarındayız.  Bugün burada Cumhuriyet Meydanında polis  noktasında polislerimize ikramlarımız oldu kadın gönüllülerimizin hazırladığı pastaları börekleri ikram ettik.  Sıcak çaylarımızı ikram ettik onlar bizim için çalışıyorlar onlara biraz olsun sıcak çay ile veya küçük bir ikram ile mutlu edebilirsek ne mutlu bize “ ifadesini kullandı.

Türk Kızılay’ı Kayseri Şubesi Genel Sekreteri Sırsaklar haber ekibimiz aracılığı ile ilimiz kamuoyuna seslenerek kan bağışında bulunma çağrısında bulunarak “Pandemi döneminde kan vermekten biraz uzak durabiliyor. Kan olayı  bağış ile olmak zorunda bunlarında kesilmemesi lazım. VatandaşlarımızI kan vermeye özellikle Covid 19 geçirmiş vatandaşlarımızın plazmaları bizler için çok önemli özellikle onları Kızılay kan noktalarına bekliyoruz..” şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —