Tarih: 24.08.2017 16:59

WELLİTON GALATASARAY´DA

Facebook Twitter Linked-in

Galatasaray, Kayserispor´la yaşadığı problemler nedeniyle sözleşmesini tek taraflı fesih eden Welliton ile 2 yıllık anlaşma sağladı. Sarı-kırmızılılar, transferi resmi olarak açıklamak için Türkiye Futbol Federasyonu´nun yanıtını bekliyor.

Galatasaray, 7. yabancı oyuncu transferini gerçekleştirmek üzere. Teknik direktör İgor Tudor´un isteğiyle harekete geçen yönetimin, geçtiğimiz sezon Kayserispor forması giyen Welliton ile 2 yıllık anlaşma sağladığı öğrenildi. Santrafor olan Brezilyalı futbolcu, sağ ve sol kanatta da oynayabiliyor. Oyuncunun, kulübü ile fesih işlemleri sorununu halletmesini bekleyen sarı-kırmızılılar, TFF´den fesih ile ilgili gelen belgeleri inceleyerek transferi resmiyete dökecek.

Kayserispor´un, geçtiğimiz sezon 1 yıllık sözleşme yaptığı oyuncunun opsiyon hakkını kullanmayarak sözleşmesini tek taraflı fesih hakkını kabul etmemesi sıkıntı çıkardı. Kayserispor yönetimi, oyuncunun Galatasaray´a transfer olması halinde ?Mahkemeye gideriz? şeklinde bir tepki gösterse de, Welliton´un TFF´den serbest kaldığına dair aldığı belge ile Galatasaray´a gelebileceği belirtiliyor. Sarı-kırmızılı yönetim, kulübün hukukçularının bu konudaki araştırmaları ve TFF´den alacağı bilgiler sonrası bu transfere nokta koyacak.

Türkiye Futbol Federasyonu, Welliton´un avukatına, tek taraflı fesih için gerekli evrakların ellerine ulaştığını ve işleme konulduğunu belirten bir yazı gönderdi. Galatasaray, sonucu bekliyor.

Haber: Mustafa Gürbüz


Kayseri Haber Gazetesi Video Haber




(24 Ağustos 2017) WELLİTON GALATASARAY´DA
TRANSFER AÇIKLAMASI İÇİN TFF´DEN YANIT BEKLENİYOR

Kayseri Haber Gazetesi

Orjinal Habere Git

— HABER SONU —