Tarih: 02.08.2024 16:56

Yamula Barajı'nda su sporları merkezi açılıyor

Facebook Twitter Linked-in

Kocasinan Belediyesi tarafından Yamula Barajı'nın kıyısında inşa edilen "Su Sporları Merkezi"nin açılışı, 4 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilecek.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yeni merkezin Kayseri'nin hem ulusal hem de uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapmasını sağlayacağını ifade etti.

Başkan Çolakbayrakdar, Kuşçu'nun cazibe merkezi haline geleceğini belirterek, şunları kaydetti:

"Kuşçu bölgesinde yaptığımız su sporları merkezimizin açılışını gerçekleştireceğiz. Yamula Barajı'nın hemen yanı başında bulunan tesisle gençlerimizi ve su sporlarına ilgi duyan vatandaşlarımızı yelken, kano ve kürek gibi sporlarla buluşturacağız. Tabi ki bu mekanların sadece yapılmış olması yeterli olmuyor. Meraklıların buraya ilgi göstermeleri gerekiyor. Allah nasip ederse bu hayırlı hizmetleri ortaya çıkarmak için yapmış olduğumuz gayretler, su sporcuların yetişmesiyle birlikte çalışmalarımız filizlenmiş olacak. Bu vesileyle 4 Ağustos Pazar Günü saat 13.00'te açılışını gerçekleştireceğimiz tesisin programına tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum."

Çolakbayrakdar, ayrıca su sporları merkeziyle Türkiye'ye şampiyon sporcular yetiştireceklerini belirtti.

Açılış töreni, 4 Ağustos Pazar günü saat 13.00'te gerçekleşecek. Belediye, tüm Kayseri halkını bu özel etkinliğe davet ediyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —