Yapı sisteminin rant aracı haline getirildiğine dikkat çeken Mahiroğlu, Van depreminin ardından hiçbir sorumlu hakkında işlem yapılmamasının da ilginç bir durum olduğunu söyledi. Mahiroğlu, “İnsaf yahu o kadar yıkılan bina var, o kadar ölü var yaralı var aradan günler geçmiş hala hiçbir sorumlu hakkında ne bir işlem yapıldı, ne de bu konuda bir düşünceden bahsediliyor. Depremden sonra artçı sarsıntıların olacağı bilinmesine rağmen hasar gören, görmeyen yapılara ilişkin göz kararı yapılan tespit çalışmasından başka bir çalışma yapılmamış. Günler sonra gelen 5.4 şiddetindeki depremde sadece bu çalışmanın düzeyli bir şekilde yapılmaması yüzünden yeni yıkımlara yeni ölümlere yol açmış ve bu konuda da kimseden ses çıkmıyor.” diye konuştu.
İstanbul’daki binaların çürük olduğu yönünde yapılan açıklamalara da değinen Mahiroğlu, bu açıklamanın cinayet işleyen birinin itirafından ne farkının olduğunu sordu. Mahiroğlu, “Sanki uzaylılar mı geldi İstanbul’da, Ankara’da, Kayseri’de, Van’da, Düzce’de kaçak ve çürük yapılar yaptı. O halde bu itirafı yapanlar için en azından görevi ihmal açısından değerlendirilip gerekenlerin yapılması gerekmez mi? Gerekmez. Çünkü burası Türkiye. Binlerce insanımızı İzmit’te, Adapazarı’nda, Gölcük’te kaybettik de ne oldu. O binaların iznini verenler, denetleyenler ya da o binalara göz yumanlar, yapanlar hakkında bir tek işlem yapıldığını duydunuz mu? Yada Elazığ depreminden sonra ya da Van depreminden sonra. Duyamazsınız çünkü burası Türkiye.” eleştirisinde bulundu.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.