YARININ LİDERLERİ MELİKGAZİ BELEDİYESİ’NDE

YARININ LİDERLERİ MELİKGAZİ BELEDİYESİ’NDE

Ulusal Öğrenci Konseyi Başkanlığınca ‘Yarının Liderleri Projesi’ kapsamında 32 üniversite öğrencisi Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret ederek, belediye çalışmaları hakkında bilgi alıp, proje kapsamı hakkında

Erciyes Üniversitesi Öğrenci Konseyi Koordinatörü Mahmut Sami Saka, ‘Deneyim Paylaşım Zirvesi’ toplantıları kapsamında Yarının Liderleri olarak oluşturdukları 32 kişilik öğrenci grubu ile şehrimizde ve ülkemizdeki yöneticiler ile bir araya gelerek deneyimlerini paylaştıklarını belirti.

‘Biz Bir Medeniyetin Yeniden Doğuşuyuz’, sloganı ile hareket eden Yarının Lider Adayları’nı Melikgazi Belediyesinde ağırlamaktan son derece mutlu olduğunu ve deneyimlerini paylaşmaktan büyük bir zevk aldığını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, siyasi yaşamından örnekler verdi, belediye çalışmalarında başarının sırlarını açıklayarak şunları söyledi:
 “Yönetim de başarının sırrı tüm kurum ve kuruluşlar ile Sivil Toplum Örgütleri ile birlik ve dayanışma içerisinde çalışmaktır. ‘Ben yaptım bitti’ devri sona erdi.Çünkü artık hesap soran, irdeleyen ve işi takip eden bir vatandaş topluluğu var. Her kesime ve her yaş grubuna hitap eden yatırım ve hizmetler başarıyı beraberinde getiriyor. Şeffaflık, açıklık ve samimiyet yönetimimizin temel direğidir. Çalışanların ekip ruhu ve takım anlayışı önemledir. Lider olarak bunu sağlamanız gerekmektedir. Örnek ve referans belediye de kadromuzun bilgili, tecrübeli ve donanımlı olmasının katkısı vardır.”

Erciyes Üniversitesinin çeşitli fakültelerinde okuyan Yarının Liderleri Projesinde görev alan 32 öğrenciye Belediye Yemekhanesinde öğle yemeği ikramında bulunan Başkan Memduh Büyükkılıç, yemek sonrası tüm katılımcılara birer bahçe çiçeği hediye ederek toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirdi. Gençlere belediye birimlerini gezdiren Başkan Büyükkılıç, öğrenciler ile birlikte nikâh salonunu gezerek, bir nikaha şahitlik yaptılar.



Başkan Yalçın’ın tarihi adımı ses getirdi

"Müzelerimiz 18 Mayıs'ta ücretsiz gezilebilecek"

Başkan Çolakbayrakdar’dan KOCAFEST'e davet

Melikgazi Belediyesi’nden nitelikli kurban pazar yerleri

“Eğitimlerle vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunuyoruz”

Başkan Büyükkılıç'a "SGK Haftası" ziyareti

Ulaşım AŞ'den yerli üretim ile yüzde 83'lük tasarruf

Büyükkılıç, İl Emniyet Müdürü Aydın’ı ağırladı

Başkan Büyükkılıç, dev istihdam fuarını ziyaret etti

Talas Belediyesi'nde vergi mesaisi

Kayseri’de havalar ısınacak

Kayseri Kariyer Merkezi Projesi ile 5 bin 757 kişi iş buldu

“Geri dönüşümle geleceği ve doğayı koruyoruz”

Gençlik Haftası Kayseri’de dolu dolu geçecek

“Başkan Yalçın bize özgürlüğümüzü verdi”

Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde kat karşılığı ihale düzenlendi