Tarih: 06.10.2016 17:21

YAŞI KÜÇÜK ÇOCUĞA ?BOZAİ´ SATTI

Facebook Twitter Linked-in

İlimizde gerçekleşen olayda 16 yaşında bir çocuğa ?Bonzai´ adı verilen sentetik uyuşturucu madde verdiği belirlenen 24 yaşındaki G.D. isimli şahıs yakalanarak adliyeye sevk edildi?
Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Narkotim polisleri tarafından yapılan operasyonda 16 yaşındaki Y.M.S´ye bonzai maddesi satan 24 yaşındaki G.D isimli şahıs yakalandı. Emniyet Müdürlüğünde ifadesi alınan G.D sağlık kontrolünün ardından adli tabipliğe oradan da hakim karşısında hesap vermek üzere adliyeye sevk edilirken ; uyuşturucu verdiği Y.M.S ise içtiği bonzai nedeniyle komaya girerek Erciyes Üniversitesi Gevher Nesibe Tıp Fakültesi Hastanesi´nde tedavi altına alındı.
Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Narkotim polisleri tarafından yapılan bir diğer yol uygulamasında da Z.Ş ve M.Y.D isimli iki kişi yakalandı. Zanlılardan M.Y.D´nin çantasında yapılan aramada, iki parça halinde 2 kilo 240 toz esrar, 13 parça 115 gram plaka esrar olmak üzere toplam 2 kilo 365 gram esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlılar, sağlık kontrolü için Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adli Tabipliğine getirildi. Zehir tacirleri işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye gönderildi.
HABER MERKEZİ?



6 EKIM 2016 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —