Tarih: 29.06.2016 17:49

YASTAYIZ!

Facebook Twitter Linked-in

İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar terminaline önceki akşam gerçekleştirilen ve 41 kişinin hayatını kaybettiği kanlı terör saldırısı yürekleri bir kez daha yakarken eli kanlı teröristlere tepkiler yağıyor? Kanlı terör saldırısının ardından 1 günlük milli yas ilan edilirken hayatını kaybeden vatandaşlardan kimlik tesbiti gerçekleştirilenler in cenazeleri ailelerine teslim edilmeye başladı?
Türkiye önceki akşam İstanbul Atatürk Havalimanı´ndan gelen saldırı haberi ile bir kez daha sarsıldı. Saatler 22:00´ı gösterdiğinde havalimanının dış hatlar terminalinde önce silah, ardında da patlama sesleri duyuldu.
İstanbul´un kalbine gerçekleştirilen menfur terör saldırısı neticesinde; 41 kişinin hayatını kaybettiği ölenlerden 37 kişinin kimliği tespitinin yapıldığı ve ,bunlardan 10´unun yabancı uyruklu, 3´ünün ise çifte vatandaş olduğu açıklanırken, 19 kişinin cenazenin yakınlarına teslim edildiği öğrenildi?
Öte yandan kanlı saldırıda yaralanan 239 kişiden 109´u taburcu edilirken , 130 kişinin tedavilerine devam edilmektedir.
Terör saldırısının ardından Atatürk Havalimanı terminallerindeki işleyiş, yaklaşık 5 saat sonra normale dönmeye başlarken ; Emniyet birimleri menfur saldırı ve faillerine yönelik detaylı incelemeyi çok yönlü olarak sürdürüyor?
3 canlı bombanın kendini patlattığı menfur terör saldırısına yurt içinden ve yurt dışından tepkiler çığ gibi büyürken, Başbakanlık, Atatürk Havalimanı´nda gerçekleşen saldırıdan dolayı 1 günlük yas ilan edildiğini ve bayrakların yarıya indirildiğini açıkladı.
HABER: C.ÜSTEN



29 HAZIRAN 2016 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —