Tarih: 18.12.2016 20:04

YAZIKLAR OLSUN

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto Süper Lig´in 15. haftasında Kayserispor, deplasmanda Adanaspor´a konuk oldu. Mücadelenin ilk yarısını Kayserispor´un 1-0´lık üstünlüğü ile sona ererken, Adanaspor ikinci yarıda bulduğu 2 golle sahadan 2-1 galip ayrıldı.
Süper Lig´de sezonun 15.haftasında Kayserispor deplasmanda Adanaspor ile karşılaştı. 5 Ocak Fatih Terim Stadı´nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 kazanan Kayserispor, ikinci yarıda yenen gollerle sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.
Hakem Cüneyt Çakır´ın ilk düdüğü ile birlikte Kayserispor, Adanaspor´a karşı ataklarını geliştirmeye başladı. 41.dakikada Kayserispor´da Deniz Türüç´ün kullandığı serbest vuruşta meşin yuvarlak ağlarla buluştu ve sarı-kırmızılılar deplasmanda 1-0 öne geçti. 44. dakikada Adanaspor´da Magaye´nin ortasında Renan Silva kafası ile arka direğe aşırttı. Didi´nin kafa vuruşunda top üstten auta çıktı. Bu pozisyonun ardından ilk yarının son düdüğü geldi ve Kayserispor, soyunma odasına 1-0 önde girdi.

İkinci yarıda ise Adanaspor´un atakları vardı. 47.dakikada Adanaspor´da Magaye´nin yerden ortasında Koman´ın plasesinde top kaleci Ahamada´da kaldı. 53.dakikada Kayserispor´da sol kanattan Umut Bulut´un ortasında Welliton net pozisyonda kafa vuruşunda kaleci Hayrullah gole izin vermedi. 76.dakikada Adanaspor´da kaleci Hayrullah´ın hatalı pasında top Umut´ta kaldı. Umut ceza alanı içerisinde net pozisyonu değerlendiremedi. 77.dakikada Adanaspor´da sağ kanattan Diago´nun ortasında kafa vuran Ahmet Dereli´nin topu ağlarla buluşturdu ve skora 1-1´lik dengeyi getirdi. 90 dakikalık süre 1-1 tamamlanırken, uzatma süresinde dakikalar 90+3´ü gösterdiğinde ise Adanaspor´da Cem Özdemir´in kullandığı serbest vuruşta meşin yuvarlak yerden sekerek ağlarla buluştu ve Adanaspor, Kayserispor karşısında 2-1 öne geçti. Bu golün ardından son düdük çalındı ve Kayserispor, 1-0 öne geçtiği maçı 2-1 mağlup tamamlayarak büyük üzüntü yaşadı.



17 ARALIK 2016 KAYTV ANA HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —