"ZAMAN BÜYÜK DÜŞÜNME ZAMANI"

Kayseri İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki`yi ziyaret etti. Kayseri`deki hayvancılık faaliyetleri hakkında bilgiler alan Başkan Özhaseki, büyük düşünerek iş yapılması tavsiyesinde

Kayseri İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ünay Çakı, birliklerinin 2 bin üyesi bulunduğunu belirtti ve 30 Mart`tan sonra İl Özel İdare`de verilen hizmetlerin Büyükşehir Belediyesi`ne geçecek olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Artık barınak ruhsatları, altyapı gibi hizmetleri daha rahat alacaklarını ifade eden Çakı, "İl Özel İdare`deki bürokrasi belediyemizde olmayacak. Bu yüzden memnunuz" dedi. Kayseri`deki hayvancılık sektörü hakkında da bilgi veren Ünay Çakı, Kayseri`de 230 bin büyük ve küçükbaş hayvanın bulunduğunu söyledi.


Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ise işletmelere tavsiyede bulunarak, "Zaman büyük düşünme zamanı, bir araya gelme zamanı ve beraber iş yapma zamanı. Seçim sonrası bir araya gelir konuşuruz. Gerekli olan her adımı atarız. Şehir içinden dışarıya çıkarılması gereken işler var. Şehir içindeki ahırların yanında apartmanlar dikilmiş durumda. Alan açılıp ahırların oraya götürülmesi lazım. Altyapısı yapıldığında çoğu da gitmeye hazır zaten. Bir yerde kümelendirmek gerekiyor. Seçimlerden sonra bu işlere ağırlık vereceğiz" dedi.



Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi
Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi
Kayseri Liseliler buluştu
İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler
Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak
Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi
Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi
Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret
3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor
Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret
19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası
Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”
Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi
Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı