Tarih: 22.06.2019 15:34

ZEHİR TACİRLERİ´NE GEÇİT YOK!

Facebook Twitter Linked-in

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube ekiplerince uyuşturucu madde ticareti yapılan şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda göz altına alınan 15 kişiden 12´si tutuklanarak demir parmaklıklar ardına gönderildi?

İl Emniyet Müdrülüğü´nden yapılan yazılı acıkılmada Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik 2 ay süreli teknik takipli yapılan planlı projeli çalışmalar neticesinde il genelinde 19 adreste eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi?

Operasyon sonunda 11 şüpheli yakalanarak haklarında işlem başlatılırken, uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve firarda olan 1 kişi ile daha sonra yapılan operasyonda uyuşturucu madde ticaretinden yakalanan 3 şüpheli daha olmak üzere toplam 15 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şahıslar emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildikleri adliyede hakim karşısına çıkarıldılar? Şahıslardan 12´si çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, 3´ü de adli kontrol şartı ile serbest kaldı?




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —