Tarih: 08.02.2017 18:54

ZEHİR TACİRLERİNE ŞAFAK OPERASYONU

Facebook Twitter Linked-in

İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri şafakla birlikte il genelinde daha önceden belirlenen 24 adrese eşzamanlı operasyon gerçekleştirdi. 27 şüphelinin göz altına alındığı operasyonda 250 polis memuru görev alırken; baskın yapılan adreslere de metamfetamin, esrar ve eroin gib uyuşturucu maddeler ele geçirildi.
İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri öncülüğünde ilimizde görev yapan 250 polisten oluşan ekipler ilimizde tesbit edilen sokak satıcıları ve uyuşturucu şebekesi yöneticilerine yönelik ´Şafak Operasyonu´ gerçekleştirdiler.
Sabah saat 07.00´de startı verilen eş zamanlı operasyonda ekipler Melikgazi İlçesi Battalgazi Mahallesi ve Belsin Taha Çarım Bulvarı´nda 24 adrese baskın yaptılar. Tamamı konut olan adresleri didik didik arayan ekipler çok miktarda esrar, metamfetamin ve eroin ile ruhsatsız tabanca ele geçirdiler.
27 şüphelinin gözaltına alındığı operasyon sonrası geniş çaplı soruşturma başlatılırken, şüpheliler sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulamak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldüler?


Video Haber


ZEHİR TACİRLERİNE ŞAFAK OPERASYONU Kayseri Haber Gazetesi

Orjinal Habere Git

— HABER SONU —