Zor Olsa da Kazandık

Zor Olsa da Kazandık

Süper Lig’in 32.hafta karşılaşmasında Yukatel Kayserispor-Göztepe’ye konuk oldu. Karşılaşma Kayserispor’un 2-1’lik üstünlüğü ile son buldu.

8. dakikada Kayserispor atağında, topla buluşan Emrah Başsan’ın orta açmak istediği top Göztepe defansından sekerek yine kendi önüne düştü. Emrah Başsan, ceza sahası sağ çaprazından vurduğu sert şutta meşin yuvarlak ağlarla buluştu ve skor 0-1 oldu.

26. dakikada Ramazan Civelek’in kullandığı serbest vuruşta Göztepe savunması topu uzaklaştırmaya çalışsa da başarılı olamadı. Savunmadan seken topla buluşan Kemen, kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlara göndererek farkı ikiye çıkardı.

45. dakikada Göztepe Di Santo’un ayağından bulduğu golle skoru 2-1 yaptı. Bu skor aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu.

52.dakikada Kayserispor’da Ramazan ortasını yaptı, Attaman topa dokunamadı ve top az farkla auta gitti. 63.dakikada Kayserispor’da Thiam, topu ağlara gönderdi, ancak gol ofsayt gerekçesi ile iptal edildi. 68.dakikada Kayserispor’da Thiam, ceza sahası içerisinde şutunu çekti, kaleci topu güçlükle çeldi. Mücadelenin ikinci yarısında gol sesi çıkmadı ve karşılaşma Kayserispor’un 2-1’lik üstünlüğü ile son buldu. Temsilcimiz, bu galibiyetle 5 hafta sonra kazanmış oldu.

Haber: Şevket Tekin



‘Var’a Rağmen İstediğimizi Aldık

Gençlik ve spor bayramı satranç turnuvası sona erdi

Kayserispor genel kurula gidiyor

Okul sporları kayseri minikler satranç il birinciliği

Kayserispor konya maçına hazır

Hacılar erciyesspor avantajı koruyamadı

Spor a.ş. yaz spor okulları kayıtları başladı

Melikgazi’nin yıldızı feray’a milli davet

Konya maçı için geri sayım sürüyor

Süper lig’de 37.hafta hakemleri açıklandı

Gençlik haftası başladı

Kayseri-konya maçı biletleri satışa çıktı

Kayserispor’da tek hedef galibiyet

Kayserispor kritik virajda

Spor a.ş’den 19 mayıs’a özel

Hasketbol sezonu ankara’da tamamladı