Tarih: 25.02.2023 21:13

Zor olsa da üç puan bizim

Facebook Twitter Linked-in

B.Giresunspor 1-2 Yukatel Kayserispor 

Süper Lig’in 23.hafta erteleme karşılaşmasında Yukatel Kayserispor, Giresunspor’a konuk oldu. Karşılaşma Kayserispor’un 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. 

Çotanak Spor Kompleksi’nde oynanan karşılaşmada, Ali Şansalan, İbrahim Çağlar Uyarcan ve Kemal Yılmaz hakem üçlüsü görev yaptı. 

6. dakikada sol kanattan gelişen Kayserispor atağında Mane-Cardoso verkaçında kaleciyle karşı karşıya kalan Mane topu ağlara yolladı ve Kayserispor 1-0 öne geçti. 17. dakikada Mane’nin pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Cardoso’nun vuruşunu kaleci Onurcan kornere çeldi. 40. dakikada Campanharo’nun pasında defansın arkasına sarkan Thiam, topu filelerle buluşturdu ve Kayserispor, 2-0 öne geçti. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da sonucunu belirledi. 

Mücadelenin ikinci yarısına etkili başlayan ekip Giresunspor oldu. 58.dakikada Giresunspor Riad Bajic’in golü ile skoru 2-1 yaptı. 66.dakikada Giresunspor’da Serginho şutunu çekti, top direkten döndü. Giresunspor bu dakikadan sonra baskısını arttırsa da gol bulamadı ve Kayserispor, sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.

Haber: Şevket Tekin




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —