2 farklı uyuşturucu operasyonu: 5 gözaltı

    2 farklı uyuşturucu operasyonu: 5 gözaltı

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Sokak Suçları ile Mücadele Büro Amirliği ekiplerince gerçekleştirilen 2 farklı uyuşturucu operasyonunda; 5 şahıs gözaltına alınırken, 13.92 gram uyuşturucu madde, çok sayıda uyuşturucu hap ve uyuşturucu madde ticaretinde kullanılan malzeme ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Sokak Suçları ile Mücadele Büro Amirliği ekipleri, şahısların uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgisine ulaştı. 

Ekipler tarafından yapılan çalışmalarda; uyuşturucu madde ticareti ara yakalamalarla delillendirilmiş ve yapılan aramalarda, 6 parça halinde 13.92 gram uyuşturucu madde, 1 adet alüminyum folyo rulosu, 1 adet hassas terazi ve 1 adet pompalı tüfek ele geçirildi. Olaya karışan şahıslar uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan gözaltına alındı. Bir diğer operasyonda ise, kente yüklü miktarda uyuşturucu madde getirileceği bilgisi üzerine yapılan çalışmalarda; şahısların araçları Teknik, Takip, Analiz ve Değerlendirme Büro Amirliği tarafından tespit edildi. Araçta yapılan aramada; 4 parça halinde 103 adet uyuşturucu hap ele geçirilirken, olaya karışan şahıslar gözaltına alındı.

Her iki operasyonda gözaltına alınan 5 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi.

 


Haber Kaynak : İHA

Kavgada kan aktı

Bağ evi fareleri yakalandı

Kayseri’de otomobil tramvay yolunu girdi: 2 yaralı

Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu

Araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı