Adıyaman Belediyesi’ne hibe desteği

   Adıyaman Belediyesi’ne hibe desteği

Büyükşehir Belediye Meclisi, Dr. Memduh Büyükkılıç başkanlığında gerçekleştirdiği toplantıda, depremden dolayı hasar gören Adıyaman Belediyesi’nin hasar gören büro mobilyası ihtiyaçlarının karşılanarak hibe edilmesi kararını oy birliği ile kabul etti. 

Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’yi sarsan depremin etkilerini azaltmak ve gerçekleşen hasarı en aza indirgemek için özverili girişimlerini ve gayretlerini sürdürüyor.  Büyükşehir Belediyesi 2023 Yılı Haziran Ayı Meclis Toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç başkanlığında, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Bu kapsamda, depremin yaralarının sarılması adına Adıyaman Belediyesi’ne hibe şeklinde yardım edilmesi kararlaştırıldı.

102 maddenin oylandığı 2023 Yılı Haziran Ayı Meclis Toplantısı’nda gündemin 62’nci maddesindeki ‘Adıyaman Belediyesi’nin hizmet birimlerinin deprem dolayısıyla hasar gören büro mobilyası ihtiyaçlarının karşılanarak hibe edilmesi talebinin görüşülmesi’ talebi meclis üyelerince oy birliği ile kabul edildi.

Meclis Toplantısı’nda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, deprem dolayısıyla Kayseri’nin, hayırseverler, belediyeler, kurum ve kuruluşları ile Vali Gökmen Çiçek öncülüğünde depremin yaralarını sarmak için destek olduğunu dile getirerek şunları  kaydetti “Deprem bölgesine desteklerimiz sürüyor. Bugüne kadar verdiğimiz desteklerden dolayı şehrimizin hayırseverlerine, belediyelerimize, kurum ve kuruluşlarının her birine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz valimiz de başta olmak üzere” 

 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”