Akar: “Bir anda çakma milliyetçiler ortaya çıktı”

 Akar: “Bir anda çakma milliyetçiler ortaya çıktı”

İncesu ilçe sakinleri ile buluşan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar  “Milletimizin 14 Mayıs’taki milliyetçi tavrını, birlik beraberlikten, milli ve yerli duruştan yana tavrını gördükten sonra bir anda çakma milliyetçiler, çakma terörle mücadeleciler ortaya çıktı” değerlendirmesinde bulundu.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar beraberinde MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ile İncesu ilçesinde vatandaşlarla buluştu. İlçe sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Bakan Akar, Cumhurbaşkanı Seçimi'ne çok kısa bir süre kaldığını hatırlatarak, rehavete kapılmamak gerektiğini, herkesin sandıklara gidip oy kullanması gerektiğini kaydetti.                           

Milletvekili genel seçiminde halkın Cumhur İttifakı’ndan taraf olduğunu ifade eden Akar, “Yanlış hesap yapanların hepsi hüsrana uğradı” ifadesini kullanıp Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın pazar günü gerçekleştirilecek seçimlerde büyük farkla seçileceğine inandığını vurgulayarak şunları kaydetti  “Bunun manası ne? Bunun manası istikrar demek, tekrar başa dönmemek demek. Bazıları teröristlerle ve teröristlerle iltisaklı olan kişilerle konuşuyor, anlaşıyor ve vaatlerde bulunuyor. Onlara söz, birtakım umutlar veriyorlar. Bunlar açık, ortada. Milletimizin 14 Mayıs’taki milliyetçi tavrını, birlik beraberlikten, milli ve yerli duruştan yana tavrını gördükten sonra bir anda çakma milliyetçiler, çakma terörle mücadeleciler ortaya çıktı.”

Bakan Akar, Cumhurbaşkanı Seçimi’nin ‘bir de şunu deneyelim' demenin zamanı olmadığını, bunun telafisi çok zor sonuçları doğurabileceğine dikkat çektiği sözlerinin devamında istikrarın öneminin altını çizerek “İstikrar devam etmeli. 20 senede Türkiye’de neler yapıldı. Bu bozulmasın, bu istikamette ilerleyelim” diye konuştu.

 


Haber Kaynak : İHA

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı