Başkan Büyükkılıç Alo 185’te çağrı karşıladı

  Başkan Büyükkılıç Alo 185’te çağrı karşıladı

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nü ziyaret edip,  185 Çağrı Merkezi’nde vatandaşlarla görüştü, personel ile öğle yemeği yedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, KASKİ Genel Müdürlüğü’nü ziyaret etti.Her birimi tek tek gezerek yetkililerden yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Büyükkılıç, KASKİ’de taleplerin yerine getirilmesi ve vatandaşlardan gelen soruların yanıtlanması amacıyla çağrıların anında değerlendirildiği 185 Çağrı Merkezi’ni de ziyaret etti. 

Çözüm odaklı hizmet veren 185 Çağrı Merkezi’ndeki işleyişi yerinde inceleyen Başkan Büyükkılıç, Çağrı Merkezi’ne gelen aramaları cevaplandırmayı da ihmal etmedi. Telefonun ucunda Başkan Büyükkılıç’ın olduğunu fark eden vatandaşlar kısa süreli şaşkınlık yaşarken, Başkan Büyükkılıç kendisini tanıtınca, “Gerçekten mi, şaşırttınız, Memduh Başkanım siz misiniz? Başkanım, teşekkür ederim ilginiz için, Allah’a emanetsiniz, Allah razı olsun başkanım” diyerek, talep ve önerilerini ilettiler.                                                                         

KASKİ’de işlemlerini yaptırmak için gelen ilimiz sakinleri ile de görüşen Başkan Büyükkılıç’a, vatandaşlar “Hepsi de ilgilendi, iki dakikada işimizi yaptılar” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Daha sonra personel ile öğle yemeğinde buluşan Başkan Büyükkılıç, burada KASKİ personeline seslenip nitelikli hizmet vererek vatandaşın duasını almanın önemine vurgu yaptı “KASKİ’mizin hizmetleriyle Allah’a şükürler olsun olumlu paylaşımlarda bulundular. Sizler bizim vitrinimizsiniz, beraber mesai, kader arkadaşlarıyız. Buralar yerel yönetimler, amacımız kısa sürede, yasal çerçevede vatandaşın beklentisine cevap verip, isteğini yerine getirmek ve sonrasında duasını almaktır”                                                 

Yatırımdan yatırıma koştuklarını vurgulayan Büyükkılıç, sözlerini şöyle sürdürdü: “Mesai arkadaşlarımızla, kardeşlerimizle birlikte olalım, onların varsa bize söyleyeceği onu paylaşalım dedik. Şükredeceğimiz çok şeyimiz var, Türkiye’miz bulunmaz bir ülke, cennet bir vatan, Kayseri’miz de bu ülkenin en güzel şehirlerinden birisidir. Sizlerin dua ve desteğiyle yatırımdan yatırıma hizmetten hizmete koşuyoruz. 30 büyükşehir belediyesi arasında en çok yatırıma pay ayıran Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak sizlerin gururu olmaya çalışıyoruz. Bizi seven, seçen hemşehrilerimize layık olmaya gayret ediyoruz.”                                                                                         

Başkan Büyükkılıç’a KASKİ ziyaretinde Genel Sekreter Hüseyin Beyhan, daire başkanları ve müdürler eşlik etti.                                                                           

 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı